Ovakvu blamažu Vimbldon nije doživeo u vek i po dugoj istoriji: Sevale su pesnice, morala je da interveniše i policija!

Autor:

Sport

07.07.2022

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene zabeležene su na ovogodišnjem londonskom Grend slem turniru.

Ovakvu blamažu Vimbldon nije doživeo u vek i po dugoj istoriji: Sevale su pesnice, morala je da interveniše i policija!

Foto: Tanjug/AP

Vimbldon

Pre samo par dana obeležen je veliki jubilej, 100. godišnjica centralnog terena vimbldonskog kompleksa.

I dok turnir ulazi u samu završnicu, u petak su na programu mečevi polufinala u muškoj konkurenciji, prema pisanju britanskog "Dejli Mejla", ovogodišnji Vimbldon obeležio je nezapamćeni skandal pripadnika obezbeđenja koji su se nakon žučne prepirke i fizički obračunali.

Foto: Tanjug/AP

Vimbldon

 

Publika, iznenađena onime što vidi dozivala je obezbeđenje nesvesna da su upravo predstavnici obezbeđenja učesnici tuče.

Na kraju je intervenisala i policija koja je uhapsila trojicu izgrednika, a tim povodom medijima se obratio i neimenovani izvor iz agencije u kojoj su uhapšeni bili zaposleni:

- Nije dobra slika kada se tuku pred navijačima. To je narušilo reputaciju kompanije. Ne mogu da verujem, da su to uradili! ovo je sramota.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Skandal potresa Vimbldon

 

Kako se saznaje, do rasprave i tuče među pripadnicima obezbeđenja Vimbldona došlo je usled spora oko dužine korišćenja pauze.jer je jedan od vinovnika incidenta optužio kolegu da je čak puna tri sata bio na pauzi.

U polufinalu ovogodišnjeg Vimbldona u muškoj konkurenciji sastaće se Novak Đoković i Kameron Nori, odnosno Rafael Nadal i Nik Kirjos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading