TRAGIČAN ŽIVOT! Izgubio ćerku, a sada na RUBU EGZISTENCIJE? Milić Vukašinović progovorio o TEŠKIM DANIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.07.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milić Vukašinović progovorio o tragediji!

TRAGIČAN ŽIVOT! Izgubio ćerku, a sada na RUBU EGZISTENCIJE? Milić Vukašinović progovorio o TEŠKIM DANIMA! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Muzičar i roker Milić Vukašinović dugo se nije pojavljivao u javnosti, a sada je otkrio istinu o navodima da je na rubu egzistencije. Poznato je da je Milić pre četiri godine izgubio ćerku, pa je priznao da ga bol i dalje razara. 

Republika

Foto: Republika.rs

Milić Vukašinović

 

Pričalo se i pisalo da ste na rubu egzistencije. Ima li tu istine ili su to čaršijski tračevi?

– Pa taj rub egzistencije je jako pokretljiv, nekad je na ivici, a nekad na marici. Ha-haha… Ja sam velike pare zaradio od muzike, i to najviše od narodne muzike, ali je moje pravilo bilo da su pare, kao i penis, ako je u gaćama – po*eri ga. Tako sam pare besomučno trošio na alkohol, razvrat i blud, misleći da će me sreća uvek služiti i da će moji hitovi uvek biti najveći. Danas uglavnom živim od autorskih honorara za svoje hitove, a i sviram sa grupom tamo gde ima publike koja voli teški rok.

Prošle su četiri godine od smrti vaše ćerke. Može li vreme da ublaži bol ili nikad nije lakše, već samo naviknemo da živimo s tim?

Republika

Foto: Republika.rs

Milić Vukašinović intervju

 

– Kad ti umre rođeno dete, ona nit tvog blistavog, ispunjenog i radosnog života se prekine i nikad više ta nit ne može biti onakva kakva je bila pre nego što se prekinula.

Pronalazite li utehu u njenoj deci, vašim unucima?

Nažalost, moji unuci su oduzeti od roditelja i socijalna služba brine o njima u Kinder selu, kako se zove tamo gde su smešteni. Njihov otac, bivši muž moje pokojne ćerke, podneo je zahtev da ih uzme i dozvoliće mu kad se potpuno skine sa droge i opijata, što se još uvek nije desilo. Sve dok postoji njegov zahtev kao oca, ja ne mogu da podnesem zahtev da ih uzmem da žive sa mnom, tako da ih viđam povremeno kada sam u Sarajevu, što je, naravno, vrlo kratko i nedovoljno - rekao je Milić za Objektiv. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading