Saopštenje VIŠEG JAVNOG TUŽILAŠTVA: Apelujemo da se poštuje institucija JAVNOG TUŽILAŠTVA i funkcija zamenika TUŽIOCA

Autor:

Vesti

07.07.2022

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Beogradu najoštrije protestuje zbog povremenih tekstova pojedinih medija u kojima se dovodi u pitanje kredibilitet zamenika javnih tužilaca.

Saopštenje VIŠEG JAVNOG TUŽILAŠTVA: Apelujemo da se poštuje institucija JAVNOG TUŽILAŠTVA i funkcija zamenika TUŽIOCA

Foto: Tanjug/S.Radovanović

Više javno tužilaštvo

Više javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je saopštenje u kome apeluju na medije da poštuju ovu instituciju kao i funkciju zamenika tužioca.

- Posebno skrećemo pažnju da se malicioznim, zlonamernim, netačnim i nepotpunim informacijama targetiraju zamenici javnih tužilaca, a sve u cilju diskreditacije predmeta u kojima postupaju kao i narušavanja ugleda i kredibiliteta javnog tužilaštva - navode iz VJT I dodaju:

- Motive i interese koji se kriju iza takvih tekstova onih medija, koji će se sami prepoznati u ovom saopštenju, ostavljamo najširoj javnosti na ocenu.

Više javno tužilaštvo je istaklo kako je ova institucija i inače izložena ugrožavanju bezbednosti.

- Apelujemo da se poštuje institucija javnog tužilaštva i funkcija zamenika tužioca, koji su i bez zlonamernog izveštavanja svakodnevno izloženi svim oblicima ugrožavanja bezbednosti - zaključuju iz VJT.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading