Pakao se sprema: Poznato je kada Novak Đoković kreće u borbu za finale!

Autor:

Sport

07.07.2022

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnji Grend slem turnir na engleskoj travi doživljava svoju kulminaciju.

Pakao se sprema: Poznato je kada Novak Đoković kreće u borbu za finale!

Foto: Tanjug/AP

Imena četiri najbolja tenisera ovogodišnjeg Vimbldona su poznata. 

Neverovatnim preokretom u četvrtfinalnom duelu sa Janikom Sinerom, najbolji srpski teniser Novak Đoković je obezbedio prolaz u samu turnirsku završnicu, a prepreku kada je plasman u veliko finale, imaće u trenutno dvanaestoplasiranom igraču na ATP listi, Britancu Kameronu Noriju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kameron Nori

 

I Nori je u prethodnoj rundi morao prilično da se namuči. Tek nakon pet odigranih setova savladao je Belgijanca Gofina i zakazao duel sa Novakom Đokovićem.

Meč između domaćeg tenisera i najboljeg srpskog igrača zakazan je za petak 8. jul sa početkom od 14 časova na Centralnom terenu vimbldonskog kompleksa.

Potpuno je jasno da Novaka očekuje pravi pakao tokom polufinalnog meča. U Londonu vlada prava euforija pošto je jedan domaći teniser uspeo da se domogne ove runde takmičenja i svi se potajno nadaju da Kameron Nori može napraviti senzaciju i stići u veliko finale što bi bio prvi plasman u finale Vimbldona jednog britanskog tenisera od 2016. godine kada je Endi Marej savladao Miloša Raonića i stigao do velikog trofeja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading