Đokoviću stigla poruka iz zatvora: Boris Beker ne može da sakrije emocije zbog onoga što je Novak učinio!

Autor:

Sport

06.07.2022

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni nemački teniser prolazi kroz najteži period svog života.

Đokoviću stigla poruka iz zatvora: Boris Beker ne može da sakrije emocije zbog onoga što je Novak učinio!

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker

Zbog utaje poreza Boris Beker se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne.

I pored toga najbolji nemački teniser u istoriji nije zaboravljen od strane Novaka Đokovića koji mu je nedavno, pred start Vimbldona poslao i emotivnu poruku, a istovremeno se pobrinuo da njegova izabranica Lili i sin iz lože najboljeg srpskog tenisera posmatraju mečeve ovogodišnjeg Vimbldona.

Ne tako davno Boris Beker je iz ćelije podržao Novaka Đokovića i poželeo mu da sttigne do svog sedmog trofeja na travi Sveengleskog kluba, a sada je stigla nova emotivna poruka:

- Za mene Novak će uzeti titulu, želim to svim srcem i rekao sam mojoj porodici da mu prenese moje želje i ubeđenje. ISto sam im rekao da mu prenseu da sam mu doživotno zahvalan za sve što radi da olakša mom sinu i mojoj porodici. Ugostio ih je tokom celokupnog trajanja turnira, sede u njegovoj loži, štiti ih od štampe,... Oduvek sam znao da je dobar čovek, ali ovo što on radi za mene, rođeni brat ne bi napravio. Plakao sam - poručio je Boris Beker.

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

 

Da podsetimo, u polufinalu ovogodišnjeg Vimbldona Novak Đoković će se u petak 8. jula sastati sa domaćim teniserom Kameronom Norijem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading