Ne zaboravlja prijatelja ni u najtežim trenucima: Gest vredan pažnje - Novak Đoković ugostio Bekerovu devojku i sina!

Autor:

Sport

29.06.2022

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje na travi Sveengleskog kluba polako odmiče.

Ne zaboravlja prijatelja ni u najtežim trenucima: Gest vredan pažnje - Novak Đoković ugostio Bekerovu devojku i sina!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

U susretu drugog kola ovogodišnjeg Vimbldona, najbolji srpski teniser Novak Đoković bez većih problema je savladao australisjkog tenisera Kakanakisa i plasirao se u narednu rundu u kojoj ćemo gledati srpski dvoboj. Novak Đoković i Miomir Kecmanović će u međusobnom duelu odlučiti ko je trenutno u boljoj formi.

Međutim, u drugoj rundi londonskog Grend slema, viđena je zanimljiva scena u loži našeg najboljeg tenisera. Pored stručnog štaba i porodice, Novaka su podržali i devojka i sin nekadašnjeg Đokovićevog trenera Borisa Bekera.

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

 

Dobro se zna da Boris Beker trenutno prolazi kroz težak period u životu. Nalazi se na odsluženju zatvorske kazne zbog utaje poreza, pa je svakako gest najboljeg srpskog tenisera naišao na veliko odobravanje.

O svemu, Novak Đoković je engleskim medijima izjavio:

- Nisam pričao sa Bekerom direktno, ali jesam preko njih. Bila mi je čast što su bili moji gosti. Noa i njegov mlađi brat će u narednih nekoliko dana posetiti Borisa prvi put od kada je u zatvoru, tu sam da ih podržim, jer je Beker za mene osoba koju jako cenim i stalo mi je do njega - zaključio je trenutno treći teniser sveta nakon meča na vimbldonskoj travi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading