DRAMA! Aco Pejović prekinuo koncert, detetu se SLOŠILO, a prva pomoć zakazala! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.07.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aco Pejović prekinuo je koncert zbog dramatične situacije u prvim redovima.

DRAMA! Aco Pejović prekinuo koncert, detetu se SLOŠILO, a prva pomoć zakazala! (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen, Instagram.com printscreen

Folker Aco Pejović nedavno je održao koncert u Novoj Varoši, a tokom njegovog nastupa desila se drama, kojoj se niko nije nadao. Naime, dok je ređao svoje hitove, Pejović je primetio da se jednom detetu slošilo, te je naglo prekinuo svoj nastup, kako bi pozvao pomoć lekara i policije, koji su bili prisutni tu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

 

Pejović je apelovao na organizatore koncerta da pošalju nosila i medicinsku pomoć, kako bi se detetu, koje se onesvestilo ukazala prva pomoć.

 

Revoltriran njihovom neorganizacijom, Pejović je dobio ogroman aplauz, kako zbog humanog gesta, jer je dao obećanje da će lično kupiti 10 nosila i donirati Novoj Varoši, ali i zbog toga što je pokazao ljudskost, prekinuvši koncert kako bi pozvao pomoć. 

Republika

Foto: ATA Images

Aco Pejović na koncertu

 

- Molim vas, ambulantna kola da dođe ovde, neko je u lošem stanju, brzo, brzo! Je l' ima neko od medicinara? Je l' ima neko od doktora da dođe? Šta da radim? Ja zovem Hitnu, ali niko ne čuje! - započeo je Pejović, pa dodao:

- Dete je u nesvest palo, a nemate nosila, nemojte da mi se pravdate, nosila najobičnija! Ja doniram, lično ću 10 nosila kupiti i donirati Novoj Varoši! Ovo je sramota! - povikao je Pejović. 

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading