Tijani Ajfon ZABRANJEN ULAZAK u Crnu Goru: Starleta izvisila za letnju sezonu zbog Belivuka! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.07.2022

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijani Ajfon zabranjen je ulazak u Crnu Goru.

Tijani Ajfon ZABRANJEN ULAZAK u Crnu Goru: Starleta izvisila za letnju sezonu zbog Belivuka! (FOTO)

Foto: ATA Images

Poznata starleta Tijana Maksimović, javnosti poznatija kao Tijana Ajfon zvanično je proglašena bezbednosno rizičnom osobom u Crnoj Gori, prenosi Kurir. 

Kako se navodi, državne službe sumnjaju da je Tijana u bliskom odnosu sa Veljkom Belivukom, kojem se poslednjih meseci sudi za teška ubistva, i zbog toga nije poželjna u njihovoj zemlji. Nekadašnja učesnica rijalitija do daljeg neće moći da letuje na Jadranu.

 

- Čula sam i, pravo da vam kažem, vidno sam potresena. Ne znam šta ću bez Crne Gore pored toliko egzotičnih destinacija na ovoj maloj zemaljskoj kugli. Idem kući da plačem. Ove godine nisam ni planirala da idem u Crnu Goru jer uveliko gorim u novoj kolekciji kupaćih kostima u našoj lepoj zemlji, gde i te kako uživam - poručila je starleta za Kurir. 

Republika

Foto: ATA Images

Tijana Ajfon na rođendan

 

Podsetimo, Tijana Ajfon i Mimi Oro saslušane su početkom marta u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) zbog poznanstva sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem. Obe su tvrdile da ne znaju baš ništa o njihovim poslovima. Bile su veoma uznemirene i uplašene. Inspektori su im ponudili i da odgovaraju na poligrafu, ali još nije poznato da li su one to prihvatile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading