Otklonjene sve prepreke: Zvezda na korak od ogromnog pojačanja!

Autor:

Sport

29.07.2022

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije završava važan posao.

Otklonjene sve prepreke: Zvezda na korak od ogromnog pojačanja!

Foto: Starsport

Marakana

Italijanski novinar i ekspert za transfere Đanluka Di Marcio preneo je da je Crvena zvezda obezbedila novo veliko pojačanje ovog leta.

U pitanju je Nikola Maksimović.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Maksimović

Kako on tvrdi, Maksimović i Đenova su dogovorili sve uslove oko raskida ugovora, pa će iskusni defanzivac sada moći da se vrati na "Marakanu" i to bez obeštećenja.

Maksimović će u novembru napuniti 31 godinu, a Zvezdi bi i te kako značila njegova polivalentnost. Osim pozicije štopera koja mu je prirodna, on odlično može da odgovori i zahtevima na desnom beku, što je crveno-belima goruće mesto trenutno.

Visoki defanzivac je u prvom mandatu na stadionu "Rajko Mitić" proveo godinu i po dana, a za to vreme je na 35 mečeva upisao jedan gol i dve asistencije. Ipak, navijačima nije ostao u najlepšem sećanju, pošto snosi krivicu za bolan poraz od Vojvodine, a deli je za krah u sudijskoj nadoknadi u Bordou.

Nikola Maksimović je karijeru započeo u Slobodi iz Užica, pa je stigao u Zvezdu iz koje se otisnuo u inostranstvo. Preko granice, iskusni as je nastupao za Torino, Napoli, Spartak iz Moskve i Đenovu.

Za reprezentaciju Srbije je debitovao pre 10 godina, a od tada je upisao 25 nastupa u dresu sa nacionalnim grbom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading