Vidojeva ljubavnica ZATVORILA salon! Priznala da se još nije oporavila, evo gde je i šta radi nakon TRAGEDIJE!

Autor:

Zabava

28.07.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde je i šta sada radi Danijela, ljubavnica Vidoja Ristovića.

Vidojeva ljubavnica ZATVORILA salon! Priznala da se još nije oporavila, evo gde je i šta radi nakon TRAGEDIJE!

Foto: estock/privatna arhiva

Ljubavnica Vidoja Ristovića (44) Danijela Bojić prvi put je progovorila ekskluzivno za Republiku i otkrila dosad nepoznate detalje o odnosu s istoričarem. Potresena žena i dalje je u strahu od svakog nepoznatog broja koji je pozove, pa jedva priča nakon šoka koji je doživela.

Republika

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović preminuo

Naime, Danijela već tri meseca, otkako je Vidoje preminuo kod nje u stanu na Zvezdari, ne može da se oporavi, a, kako saznajemo, ona je prestala i da radi dok ne dođe sebi. Kako se Danijela nije javljala na broj poznat redakciji, uspeli smo da je dobijemo na drugi broj, koji joj služi isključivo za zakazivanje masaža u stanu.

- Imala sam blizak smrtni slučaj. Neću raditi neko vreme u stanu niti primati nove ljude. Salon sam zatvorila na neko vreme, nisam više tamo u stanu, u kući sam. Povremeno radim i kod kuće. Tamo se neću vraćati dok se ja i svi moji ne oporavimo, bar do septembra - rekla je Danijela za Republiku.

Republika

Foto: Printscreen

Danijela Bojić

Kako saznajemo do Danijelinih komšija, ona se potpuno povukla i ne želi ni s kim da priča o užasu koji se desio kod nje u stanu.

- Nismo je odavno videli, iz stana se ne čuje niko, kao da više i ne živi tu. Nikom ne bi bilo lako da tako nešto doživi. Zamislite da vam muškarac umre u krevetu, pa to je strašno, to ne možete tako lako da zaboravite. Svakako, najstrašnije je što je Vidoje, mlad čovek, umro, sve ostalo će proći. Danijela će svakako imati traume za ceo život zbog svega što se desilo, ali će se oporaviti - kaže komšinica koja živi u istoj zgradi gde i Bojićeva.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vidoje Ristović je preminuo u ovoj zgradi

Podsećamo, Danijela je u policijskom iskazu potvrdila da je istoričar umetnosti umro nakon intimnog odnosa s njom. Ona je na saslušanju otkrila da joj je taj dan bio rođendan i da su ga slavili u njenom iznajmljenom stanu na Zvezdari, gde je Ristović, nažalost, i preminuo. U policijskom iskazu priznala je da je bila u vezi s Vidojem, te da ništa nije slutilo na ovakvu tragediju. Prema njenim rečima, on je te noći bio raspoložen, dobro se osećao, a nakon odnosa su zaspali i više se nije probudio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading