Javnost BESNA, pojavio se još jedan snimak BAHATOG parkiranja Dare Bubamare! Pevačica POLUDELA, najavila TUŽBE, pa ih BRUTALNO spustila: Dokone i ISFRUSTRIRANE ličnosti! (VIDEO)

Autor: Aleksandra DIMIC

Zabava

28.07.2022

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara brutalno odgovorila svima koji joj snimaju automobil.

Javnost BESNA, pojavio se još jedan snimak BAHATOG parkiranja Dare Bubamare! Pevačica POLUDELA, najavila TUŽBE, pa ih BRUTALNO spustila: Dokone i ISFRUSTRIRANE ličnosti! (VIDEO)

Foto: E-Stock, Instagram

Dara Bubamara

Poznato je da pevačica Dara Bubamara vozi najskuplji automobil na estradi marke Mercedes. Dara nikada nije glumila skromnost i nikada nije krila da je ponosna na to što je uspela sebi da kupi ovakav automobil, ali je zato i neretko na meti javnosti.

Republika

Foto: youtube.com/paparazzo lov

Automobil Dare Bubamare

Naime, na društvenim mrežama se često pojavljuju fotografije i snimci nepropisno parkiranog Darinog automobila, koji kako navode korisnici društvenih mreža veoma smeta Novosađanima i sve više im bode oči bahatost pevačice.

 

 

Portal Republika je pozvala Daru, koja je svima koji joj snimaju auto poručila da je njeno parkiranje njena stvar, da kazne plaća ona, a onda i zapretila tužbom.

- Da se bavim sa nekim dokonim ljudima, parkiram se tako i uvek ću se parkirati. Ako me policija kazni, platiću kaznu, šta koga briga gde se ja parkiram? Drugo, mene Novosađani posebno obožavaju, a tih par likova, baba, deda ili tako nekih ljudi što slikaju, što nemaju mnogo vremena u životu, pa uzmu i slikaju, smešni su mnogo. Smešno je i što ta priča nije sad, već je godinama tako. Moj auto stoji ispred frizerskog salona tako uvek, bila ja tu sat, dva, pet, ako dođe policija, ako me kazni ja ću patiti neće oni - počinje Dara i otkriva nam da li je ikada platila kaznu:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dara Bubamara

- Plaćala sam kazne za brzinu, uostalom i to je moja stvar. Tako da ti koji pišu u ime Novosađana neka mi se napu*e ku*aa, zato što mene Novosađani obožavaju. Žao mi je, vozim najskuplji auto, parkiram se gde hoću, radim šta hoću, za njih me zabole. Ako ima nekih problema, ako nekome smetam, ja ću platiti policiji kaznu, neće oni, ne razumem u čemu je problem i neka ne pričaju u ime Novosađana, jer mene Novosađani obožavaju. Moj auto, ja plaćam kazne, moja stvar.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dara Bubamara o parkiranju

- Ja nikome nikada nisam smetala, nikome nisam odmogla, uvek pomognem svima i to svi znaju. Neka me ostave na miru, neka rade nešto u svojim životima. To što se tako parkiram ja nikome ne smetam, mene moji Novosađani vole i obožavaju, znaju svi i da sam luckasta i da je to moj stil. Nikoga nisam zagradila, nikome ne smetam, uvek stanem da ne smetam nikome, iako je nepropisno. Te dokone i istraumirane, isfrustrirane ličnosti sledeći put kada mi budu snimale auto, a ja to vidim kada to rade, prijaviću ih policiji, tužiću ih za uznemiravanje - zaključila je Dara Bubamara za Republiku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dara Bubamara tukla muškaraca na aerodromu

Podsetimo, Dara je nedavno imala situaciju kada joj je zbog navodno bahate vožnje u kojoj je ''isekla'' mušarca, isti taj muškarac opsovao mrtvu majku, što je nju izbacilo iz takta, te ga je na aerodromu pretukla.

- Tačno je da je došlo do incidenta! Malo brže sam vozila da bih stigla na let, jer sam imala zakazan nastup u Crnoj Gori. Taj čovek me je izvređao bez razloga! Slaba sam na roditelje, koji više nisu među živima, i uvek ću skočiti na bilo koga ko mi dira moje najmilije - rekla je Dara tada za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading