Lukas BEZ BLAMA! Aca kao INDIJANAC, upao u bazen, pa zapevao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.07.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca na privatnom kupalištu napravio haos.

Lukas BEZ BLAMA! Aca kao INDIJANAC, upao u bazen, pa zapevao! (VIDEO)

Foto: tiktok.com/printscreen

Aca Lukas je iznenadio posetioce jednog privatnog bazena kada je u kupaćim gaćama uzeo mikrofon i zapevao ni manje ni više nego iz vode. U poslednje vreme pevač ima mnogo nastupa, pa, po svemu sudeći, ni sam više ne zna da razlikuje gde se nalazi privatno i odmara se, a gde je svirka i nastup koji radi profesionalno za publiku i novac.

Republika

Foto: Goran Doljančević

Aca Lukas

Naime, na socijalnoj platformi Tik-tok osvanuo je snimak na kome Lukas sedi u kupaćem na rubu bazena i peva duetsku pesmu hrvatskih izvođača Dražena Zečevića i Anđele Kolar "Ima li nade za nas". I dok je pevačica, koja je, po svemu sudeći, bila zadužena za zabavu toga dana sa svojim bendom, bila doterana, folker je bez blama pevao u gaćama.

- Lukas se tu našao kod prijatelja i bio je glavna atrakcija. Svi su ga slikali, nije imao mira od gostiju bazena. Ovacije i insistiranje gostiju da i on nešto zapeva nisu ostale ignorisane jer je Aca, po svemu sudeći, bio u dobrom raspoloženju. On je prvo sedeo na ivici bazena i, hladeći noge u vodi, pevao zajedno s pevačicom - rekao je izvor za naš list, pa opisao kako je dalje tekla nesvakidašnja situacija:

- Kada mu je postalo vruće, Aca je, bez pardona, s mikrofonom u ruci uskočio u bazen. U trenucima se ponašao kao pravi indijanac, što mu nikako ne dolikuje. Tada je zapevao svoju pesmu "Crni sneg", koju je snimio s Cecom Ražnatović. Nešto kasnije, iz bazena, Lukas je zapevao i pesmu "U snu ljubim medna usta", čiji je vlasnik Dragan Kojić Keba. Oko njega je vladala euforija i gosti koji su se našli na licu mesta bili su oduševljeni. Žene su obigravale oko bazena da bi Lukasu ukazale pažnju.

Inače, kada je Lukas završio svoju tačku, prišao mu je jedan od gostiju i dao mu peškir da se ne bi prehladio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading