PUKLO NA RELACIJI ISTANBUL - KIJEV! Ukrajinci povukli RADIKALAN POTEZ, prekipelo im zbog Putina!

Autor:

Sport

28.07.2022

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura zbog ovacija predsedniku Rusije se nastavlja.

PUKLO NA RELACIJI ISTANBUL - KIJEV! Ukrajinci povukli RADIKALAN POTEZ, prekipelo im zbog Putina!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Ukrajinska ambasada u Istanbulu oštro je reagovala povodom dešavanja viđenjih tokom revanš meča kvalifikacija za Ligu šampiona između Fenerbahčea i Dinamo Kijeva.

Kijevljani su slavili sa 2:1, posle produžetaka, ali će susret ostati upamćen po skandiranju ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. Tim povodom oglasio se Vasil Bodnar, ukrajinski ambasador na Bosforu, koji je žestoko osudio ponašanje navijača Fenera.

Fudbal je poštena igra. Dinamo Kijev je sinoć bio jači. Jako je tužno čuti od navijača Fenerbahčea reči podrške ruskom ubici i agresoru koji bombarduje našu zemlju - naveo je Bodnar na Tviteru, a potom je dodao:

Zahvalan sam prijateljskom turskom narodu na podršci Ukrajini i njihovim komentarima o neprimerenim postupcima navijača.

 

 

Podsetimo da je ruska invazija na Ukrajinu počela 24. februara, a od tada su sportisti iz Rusije na udaru sankcija zapadnih zemalja. Meč u Istanbulu dodatno je podgrejao tenzije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading