KRAJ SAGE: Poznato da li Kostić ide u Englesku!

Autor:

Sport

28.07.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Ajntrahta odbili su ponudu engleskog Vest Hema od 15 miliona evra za srpskog fudbalskog reprezentativca Filipa Kostića, prenosi "Skaj sport".

KRAJ SAGE: Poznato da li Kostić ide u Englesku!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić

Britanski mediji navode da bi Ajntraht mogao da proda srpskog fudbalera za najmanje 20 miliona evra, pošto Kostić ulazi u poslednju godinu ugovora sa klubom iz Frankfurta.

Pregovori dva kluba će biti nastavljeni, pošto menadžerska agencija koja zastupa Kostića (WSA) želi da dogovor bude postignut.

Britanski mediji ističu da je Kostić odbio dva kluba koji će naredne sezone nastupiti u Ligi šampiona, ali želi da razmotri ponudu Vest Hema.

Srpski fudbaler razmatra sve opcije, a pretpostavlja da će naredni ugovor koji će potpisati sa nekim klubom biti poslednji veliki ugovor u njegovoj igračkoj karijeri.


Kostić (29) je ponikao u Radničkom, a potom je igrao za Groningen, Štutgart i Hamburger pre nego što je 2018. stigao u Ajntraht. On je prošle sezone sa Ajntrahtom osvojio Ligu Evrope.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 48 mečeva i postigao je tri gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading