FILIP IZVISIO ZBOG ČUVENOG ARGENTINCA: Kraj SAGE Kostić - poznato gde će Srbin IGRATI naredne sezone!

Autor:

Sport

17.07.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stavljena tačka na priču oko transfera "orla".

FILIP IZVISIO ZBOG ČUVENOG ARGENTINCA: Kraj SAGE Kostić - poznato gde će Srbin IGRATI naredne sezone!

Foto: Tanjug/AP

Peter Fišer, predsednik Ajntrahta, izjavio je da će Filip Kostić ostati u Frankfurtu i naredne sezone.

Kragujevčanin je bio na meti Juventusa, ali je taj transfer sada daleko od realizacije. budući da je iskusni Argentinac Anhel Di Marija pojačao redove Stare dame iz torina.

Ne znam šta bi tražio u Juveu, pogotovo što je došao Di Marija koji je došao na njegovu poziciju. Jedino ako Kostić želi da ga gleda s tribina. Verujem, imam jak osećaj da će on ostati kod nas. Uvek sam govorio da, pored ostalog, Filip može da uđe u bilo koji pab u Frankfurtu i nigde neće platiti piće - rekao je Fišer, koji je potom podvukao značaj Srbina za frankfurtske "orlove".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Neće on nigde - Fišer o Kostiću

Navijači ga vole, kao i naši klupski partneri i sponzori. U našem klubu je postao najbolji igrač Lige Evrope prethodne sezone. Dobio je tu čast, to priznanje. Bez obzira gde će nastaviti da igra, Kostić će ostati poštovan i voljen - naveo je Nemac za "Sport 1".

Iz ovih reči čelnika Ajntrahta može se zaključiti da će Kostić i naredne takmičarske godine nastupati u Bundesligi, a očekuje ga i izazov u Ligi šampiona, nakon osvajanja drugog po rangu evropskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading