OBRT U SLUČAJU NASTRADALOG MLADIĆA U GRČKOJ! Džek ipak nije pokušavao da napravi selfi kada su ga iskasapile elise helikoptera!

Autor:

Svet

28.07.2022

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džek Fenton, iz Kenta, preminuo je odmah kada ga je udario zadnji motor aviona u blizini Atine u ponedeljak uveče, pošto se upravo vratio sa Mikonosa sa prijateljima.

OBRT U SLUČAJU NASTRADALOG MLADIĆA U GRČKOJ! Džek ipak nije pokušavao da napravi selfi kada su ga iskasapile elise helikoptera!

Foto: Facebook

Džek Fenton

Britanac koga su iskasapile epipse helikoptera u Grčkoj nije pokušavao da napravi selfi, potvrdili su zvaničnici.

Džek Fenton, iz Kenta, preminuo je odmah kada ga je udario zadnji motor aviona u blizini Atine u ponedeljak uveče, pošto se upravo vratio sa Mikonosa sa prijateljima.

Istražitelji su prvobitno sugerisali da se 22-godišnjak odvojio od svoje grupe nakon što su ga otpratili do privatnog salona i vratio se na asfalt da se slika.

Ali tu verziju događaja osporili su oni sa kojima je putovao student Oksford Bruksa.

Istražitelji su sada odbacili tu mogućnost i umesto toga rekli da je možda primao telefonski poziv, piše The Sun.

Šef istrage nesreće u Atini Joanis Kondilis rekao je u intervjuu za lokalne medije: „Ne izgleda nigde da je mladić želeo da napravi selfi. Ono što se navodi je da je 22-godišnjak držao mobilni telefon i da ga je držao uz uho, ali još nije razjašnjeno da li je pričao."

Nakon intervjua sa uhapšenim pilotom i dvojicom članova posade, gospodin Kondilis je rekao da je Džek izašao iz helikoptera sa desnih vrata ubrzo nakon što je sleteo.

Zatim se vratio do njega i sagnuo se ispod repa letelice, kada ga je udarila „nevidljiva“ - i smrtonosna - elipsa.

Svedoci su takođe istakli da je pri iskrcavanju poštovano uputstvo za helikopter.

Gospodin Kondilis je dodao: „Jedan član posade je otišao na leva vrata, jedan na desna, iskrcali su se i otpratili ih 20 metara do zgrade. Onda je jedan ostao sa njima, a drugi dežurni se vratio u helikopter. Mladi putnik se, nepoznato iz kog razloga, vratio u helikopter."

- Ne znamo zašto se vratio. Nikome ništa nije rekao. Prema iskazima, držao je mobilni telefon koji je držao na uhu, a da mi nismo znali da li sa nekim razgovara.-

Kada je jedan od osoblja na zemlji video Džeka kako ide ka helikopteru, glasno je viknuo na engleskom: „Stani, stani, stani“, ali izgleda da nije slušao, rekao je Kondilis.

Dodao je: „Glasove članova posade sa zemlje čuo je i kapetan koji je bio u helikopteru i nosio slušalice. Pa su vikali iz sveg glasa."

Uskoro će biti pregledani CCTV snimci sa kamere ispred sale kako bi se uporedili iskazi svedoka.

Džeku je odana počast, a njegova majka Viktorija je rekla da je porodica „razorena“ smrću njenog „divnog“ sina.

Ranije ove nedelje, Forin ofis je potvrdio da podržava njegove najmilije u tragediji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading