Tužilaštvo proverava ko šalje UZNEMIRUJUĆE poruke Jovani Jeremić: Predstavlja se kao "čovek Veljka Belivuka", voditeljki uputio GNUSNE PRETNJE

Autor:

Zabava

29.07.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić već nekoliko sati boravi u policijskoj stanici u Beogradu, gde daje izjavu o pretnjama i uznemirujućim porukama koje su joj stigle tokom jučerašnjeg dana.

Tužilaštvo proverava ko šalje UZNEMIRUJUĆE poruke Jovani Jeremić: Predstavlja se kao "čovek Veljka Belivuka", voditeljki uputio GNUSNE PRETNJE

Foto: V.Lukić

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu proveriće sve navode novinarke Jovane Jeremić, u vezi sa pretnjama koje su joj upućene telefonskim putem, saopšteno je iz ovog tužilaštva.

- U cilju utvrđivanja postojanja krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i utvrđivanja identiteta pošiljaoca poruka preteće sadržine, Prvo osnovno javno tužilaštvo proveriće sve navode novinarke Jovane Jeremić u vezi pretnji koje su joj upućene - potvrđeno je za Kurir iz tužilaštva.

 

Podsetimo, voditeljka je prekinula odmor i hitno doputovala iz Crne Gore u Beograd kako bi policiji prijavila osobu koja se predstavlja kao čovek Veljka Belikuva, a koji joj je uputio brojne uznemirujuće preteće poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading