Dunja Ilić pokazala NOVOG FRAJERA, svi je osudili zbog njegovih GODINA: "Ona da može i sa tatom POKOJNIM bi spavala" (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2022

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dunja Ilić pokazala je novog frajera.

Dunja Ilić pokazala NOVOG FRAJERA, svi je osudili zbog njegovih GODINA: "Ona da može i sa tatom POKOJNIM bi spavala" (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dunja Ilić

Pevačica Dunja Ilić postala je poznata po morbidnim i gotik tekstovima, a onda su joj se zaređale tragedije, koje su obeležile njen život. Promenila je veru zbog tadašnjeg verenika, a onda se susrela sa tragičnim vestima o voljenom čoveku, kao i sa time da joj se otac ubio. 

 

Nakon toga, Dunja pakuje kofere i napušta Srbiju, te se uputila ka Italiji, gde je započela potpuno novi život. Kako je vreme prolazilo, Ilićeva je pokušavala sve više da se vrati normalnom životu, budući da je završila na klinici za odvikavanje od alkohola, o čemu je i ona sama pričala u javnim nastupima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dunja Ilic (@wicked.one91)

 

Sada je Dunja ponovo srećna u ljubavi, što je i pokazala svima na Instagram profilu. Naime, nekadašnja pevačica, a sada tarot tumačica pokazala je pratiocima kako izgleda njen, očigledno dosta stariji muškarac sa kojim je uplovila u romansu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dunja Ilic (@wicked.one91)

 

Dunja Ilić pokazala je da se trenutno nalazi u Bosni i Hercegovini, u kojoj uživa sa novim dečkom. 

- I nema nama rana - poručila je Dunja, dok je ljubila misterioznog dečka. 

Komentari su se nizali jedan za drugim, a pored velike podrške, Ilićeva je naletela i na žestoke prozivke poput: ,,Da može, spavala bi i sa pokojnim ocem". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading