Hrvatska pevačica opet se oglušila o zakon: SEVERINA PREKRŠILA SUDSKU ZABRANU - Objavila sliku s detetom!

Autor:

Zabava

16.07.2022

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još u avgustu 2019. Splićanki izrečena presuda da ne sme javno da eksponira sina Aleksandra, a za svaki sledeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama novčana kazna će joj se dvostruko uvećati.

Hrvatska pevačica opet se oglušila o zakon: SEVERINA PREKRŠILA SUDSKU ZABRANU - Objavila sliku s detetom!

Foto: ATA Images

Hrvatska pevačica Severina Vučković, kojoj se već sudi zbog nasilničkog ponašanja jer je poslala više od 150 SMS poruka direktorki zagrebačke škole koju pohađa njen sin Aleksandar Ljiljani Klinger i bivšoj direktorki Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba Gordani Buljan Flander, napravila je novi prestup.

Naime, ona je ponovo prekršila odluku suda kojom joj je još pre nekoliko godina zabranjeno bilo kakvo javno eksponiranja sina Aleksandra, kog ima sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem. Još tad, na zahtev bivšeg Severininog verenika i dečakovog oca Milana Popovića, Splićanka i njen tadašnji suprug Igor Kojić svojevremeno su morali da uklone sve Aleksandrove fotografije s Instagrama i za to plate novčanu kaznu. Međutim, pevačica kojoj se sada sudi za to što je proganjala, vređala i slala uznemirujuće preteće poruke Ljiljani Klinger i Gordani Buljan Flander opet se oglušila o zakon, te na Instagram profilu objavila sliku s maloletnim detetom uz poruku u kojoj proziva državne hrvatske zvaničnike i stavlja se u istu ravan s njima.

Foto: Instagram.com

Severina

- Moj sin i ja uživamo na predivnom ostrvu Vrniku. Na Guglu možete videti ministra Božinovića da ponosno pozira s unukom za Gloriju, te i premijera Plenkovića s decom u Vatikanu... Predsednika Milanovića s decom. Oni mogu, oni nemaju socijalnu službu Maksimir, koja kaže da je to štetno za decu. Ali, ako ja štetim deci, štete i oni i svi koji objavljuju sliku dece?! A meni se brani ponositi se svojim sinom. Otac me je pokušao na sve načine sprečiti da budem majka, pa i zabranjujući fotografije. Isti zakoni svima, a ne samo njima - poručila je drsko pevačica kojoj je zabranu da eksponira dete izrekao sud.

Podsećanja radi, avgusta 2019. Opštinski građanski sud u Zagrebu doneo je privremenu meru (privremena dok se ne okonča parnica između Severine i Milana Popovića, prim. aut.) kojom se izriče da pevačica Severina, tada Kojić, i njen tadašnji suprug Igor Kojić moraju da s društvenih mreža izbrišu fotografije maloletnog Aleksandra Popovića, kog je pop pevačica dobila s Milanom Popovićem. Zabrana se odnosi na svaki javni vid eksponiranja.

- Odlukom Opšteg građanskog suda u Zagrebu, na zahtev Milana Popovića, koji želi da zaštiti prava na privatnost svog maloletnog sina, Severina i Igor Kojić imaju osam dana da obrišu sve fotografije s maloletnim Aleksandrom, a nakon toga ni jedno ni drugo više ne smeju da objavljuju pomenute fotografije ni na jednoj društvenoj mreži, Instagramu ili Fejsbuku, što su dosad često činili - stajalo je u presudi u kojoj se dalje navodi da, u slučaju da ne ispoštuju ovu odluku suda, Severina i Igor moraju da plate kaznu od oko 80.000 dinara, a kazna se, prema presudi, povećava, i to za dvostruko, svaki sledeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading