BOLESNO! Severina OTELA sestričinu od majke, seli se iz Zagreba i sa njom započinje ZAJEDNIČKI ŽIVOT!

Autor: Melina GVERO

Zabava

23.06.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestre su se do te mere posvađale da je Marijana prijavila Severinu centru za socijalni rad.

BOLESNO! Severina OTELA sestričinu od majke, seli se iz Zagreba i sa njom započinje ZAJEDNIČKI ŽIVOT!

Foto: e-stock/KOBRA

Severina Vučković godinama ima penthaus u Zagrebu na Kozjaku, ali je sada navodno odlučila da kupi kuću na oko 30 kilometara od ovog grada. Ono što je posebno zanimljivo, a o čemu je Republika prva pisala, jeste da je Severina otela sestri Marijani Vučković Popović ćerku, što je ona sada i potvrdila pošto će baš s Mijom živeti u novoj kući.

Republika

Foto: ATA Images

Severina Vučković

Naime, pevačica se prošle godine razvela od supruga Igora Kojića, a sada s majkom Anom i sestričinom Mijom Popović planira preseljenje u mirnije delove Hrvatske, gde želi da kupi kuću.

- Severinina sestričina Mia odnedavno je udata i stanuje preko puta omiljene tetke, popularne pevačice. Mia i Seve nedavno su rešile da kupe kuću u gradu Samoboru, koji pripada Zagrebačkoj županiji i koji je oko 30 kilometara udaljen od glavnog grada Hrvatske. Vučkovićeva ne planira da proda penthaus u Hrvatskoj, već da ga izda i da s majkom Anom, sestričinom Mijom i njenom porodicom, kao i sa sinom, pređe da živi u mirnijem okruženju - piše hrvatski 24 sata.hr i otkriva koliko su Severina i njena sestričina bliske, te da se Mija upravo zbog tetke okrenula protiv majke:

Republika

Foto: printscreen/facebook

Severinina sestra

- Mia je studentske dane provela u tetkinom domu kad joj je neretko i uskakala oko brige za maloletnog sina, a sad kad je i sama postala majka, izgleda da razmišljaju o zajedničkom životu u mirnijem kvartu. Severina i Mia dodatno su se zbližile u poslednje vreme. Vučkovićkina sestričina stala je na tetkinu stranu u svađi koja je izbila između pevačice i njene sestre iz Beograda Marijane, Mijine majke.

Republika

Foto: ATA Images

Severina napušta Zagreb

Kako se dalje napominje u 24sata.hr, a o čemu je naš list već pisao, Marijana na sve načine pokušava da uspostavi kontakt s ćerkom, ali joj u tome Severina odmaže:

- Severinina sestra Marijana požalila se prijateljima da zbog pevačice nema kontakt s majkom. Sestre su se do te mere posvađale da je Marijana prijavila Severinu centru za socijalni rad, nakon čega su je posetili u njenom domu. Vučkovićeva je na kraju završila i na optuženičkoj klupi Prekršajnog suda za remećenje javnog reda i mira, odnosno vređanje socijalne radnice koju je napala preko telefona nakon što su je posetili kod kuće. Ako bi se preselila na područje Samobora, izbegla bi dodatne konflikte s radnicima Centra za socijalni rad Maksimir, na koje je već godinama ogorčena. U proteklih devet godina, koliko se bori za starateljstvo nad maloletnim detetom, svađala se s njima, psovala ih, vređala i optuživala za probleme koji su je zadesili. Pevačica se žali da radnici centra više ne žele da joj povere potpuno starateljstvo nad sinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading