Hrvati hteli da UBIJU VUDIJA HARELSONA, BANDA ga jurila da ga OSAKATE: Potresna ispovest poznatog GLUMCA zgrozila javnost - "Došli su da me rastrgnu" (FOTO)

Autor:

Zabava

16.07.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Poznati glumac Vudi Harelson ispričao je potresne detalje napada u Hrvats,koj pre desetak godina!

Hrvati hteli da UBIJU VUDIJA HARELSONA, BANDA ga jurila da ga OSAKATE: Potresna ispovest poznatog GLUMCA zgrozila javnost - "Došli su da me rastrgnu" (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poznati glumac Vudi Harelson je pre desetak godina ispričao je u intervjuu za Plejboj kako mu je uloga tupavog barmena u humorističkoj TV seriji "Kafić Uzdravlje" (Cheers) iz 1980-ih pomogla da ne pogine u Hrvatskoj, piše 24sata.hr.

Glumac se prisetio kako se početkom 2000-ih sprijateljio sa "pogrešnim" devojkama na plaži u Dubrovniku. NJihovi momci bili su članovi "opasne bande" pa je Vudi postao njihova meta.

Foto: Youtube.com pritnscreen

Vudi Harelson 

 

- Ti su momci silazili sa brda. Izgledali su kao neka vrsta hrvatske džudo bande. Došli su da me ubiju jer sam bio s tim zgodnim curama. Bili su spremni da me rastrgnu. Onda me jedan od tih gadnih momaka prepoznao sa američke televizije i na kraju smo išli zajedno na piće. Kunem se, da nisam bio u "Cheers"-u, poginuo bih na toj plaži u Hrvatskoj - ispričao je Harelson.

Foto: instagram.com

Vudi Harelson Instagram

 

Inače, ovih dana, komičar Kris Rok i njegova devojka Lejk Bel, kao i Harelson i supruga Laura Lui snimljeni su u društvu prijatelja glumca Dejvida Spejda i Saše Baron Koena na večeri u splitskom restoranu, na terasi iznad Dioklecijanove palate.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading