POTPUNO GOLA VODITELJKA (53) RTS-a: Izgleda kao avion, a muž joj je ispunio NAJVEĆU ŽELJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.07.2022

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelja Branka Nevistić Grujić se slikala potpuno gola!

POTPUNO GOLA VODITELJKA (53) RTS-a: Izgleda kao avion, a muž joj je ispunio NAJVEĆU ŽELJU! (FOTO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Bivša voditeljka RTS-a Branka Nevistić Grujić povukla se iz javnog života i tako karijeru ostavila daleko iza sebe, a od 2014. godine, kada je sudbonosno "da" izgovorila Branislavu Grujiću, živi život kao iz bajke. Luksuzna svadba održana je na otvorenom, na jednom imanju u Vojvodini.

 

 

Bilo je onako kako smo želeli da bude, u krugu prijatelja. Dobro smo se proveli, što je veoma važno, i nadam se da ću to pamtiti ceo život kao nešto najlepše ‒ ispričala je voditeljka posle udaje.

 

 

Branka i Branislav žive u elitnom naselju u Beogradu, a slobodno vreme koriste tako što obilaze luksuzne destinacije. Branku sadašnji muž tretira kao kraljicu, te je, prema pisanju medija, jednom prilikom dobila nakit u vrednosti od 36.000 evra.

 

 

Ona je sada pozirala u toplesu, atribute je pokrila rukama, i pokazala kako žena može zablistati, kao i uživati u svojoj koži u 50-im godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
gege

17.07.2022 08:15

ajde baba, slikanje, kad nisi ko mlada, mora sad...