"Za desetku je, ali vozi kola do 6. 000 evra" OVO JE PRIMER DEVOJČICAMA? Dve poznate srpske tiktokerke napravile DRAMU viralnim snimkom, GDE SU VAM RODITELJI?

Autor:

Zabava

16.07.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve influenserke napravile su dramu na društvenim mrežama zbog viralnog snimka koji su objavile.

"Za desetku je, ali vozi kola do 6. 000 evra" OVO JE PRIMER DEVOJČICAMA? Dve poznate srpske tiktokerke napravile DRAMU viralnim snimkom, GDE SU VAM RODITELJI?

Foto: TikTok printscreen

Popularne tiktokerke i influenserke Biljana Petrović i Vanja Veljić poznatija kao Va Vana napravile su opštu pometnju viralnim snimkom na pomenutoj društvenoj mreži. O svemu govore reakcije njihovih pratilaca, koje su bile baš oštre. 

 

 

Naime, dve tinejdžerke su ocenjivale muškarce prema karakteristikama, izgledu i zanimanjima, počevši od toga koliko je visok, da li snima za Tik Tok, ima pločice, depilira noge, pije pivo, nosi patike karakteristične za rokere ili je nizak.

Međutim, najviše pažnje je privukao odgovor kod ocenjivanja "momka koji je za 10, ali vozi automobil ispod 6.000 evra".

 

@bikssi Koji su vasi odgovori?? Nastavak kod @vanjaveljic ♬ original sound - Biljana Petrovic

 

"Osmica", rekala je je jedna od njih kroz smeh.

Na to se nastavilo i pitanje šta i kada je muškarac 10, ali nema auto., ni položeno, na šta je jedna od devojka, rekla "nula, nemamo o čemu da pričamo".

 

 

I dok se pojedini u komentarima nadaju da je sve šala i da nisu mislile ozbiljno, drugi su ipak bili šokirani ovakvim razmišljanjem mlađe generacije.

"6.000 evra je malo? Ajde probaj da zaradiš te pare?"; Realno 20 evra, bili su samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
advokat

16.07.2022 14:22

Buduce starlete...ovako se obrazuju....sledi niz estetskih korekcija .A koju ocenu vas dve zasluzujete......dupla 00....duplo golo