Rešena je VEČITA MISTERIJA cegera Radmile Savićević: Sa sobom ga je uvek nosila, a kada ga otvori uvek de dešavalo NEMOGUĆE! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.07.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Banjac svojevremno otkrila je veliku misteriju cegera Radmile Savićević.

Rešena je VEČITA MISTERIJA cegera Radmile Savićević: Sa sobom ga je uvek nosila, a kada ga otvori uvek de dešavalo NEMOGUĆE! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Proslavljena srpska glumica Radmila Savićević i danas je suinonim za osmehe kod vernih gledala i poštovalaca njenog lika i dela. No, mnogi ne znaju za misteriju njenog cegera koji je oduvek nosila sa sobom. Naime, njena koleginica Mira Banjac svojevremeno pričala je o Radinom cegeru, kao i da je ona bila od onih žena koje su ceo život spakovale u jednu tobicu. 

Republika

Foto: ATA Images

Mira Banjac

 

Budući da su u to vreme pozorišta stalno bila na četiri točka, Rada je oduvek sedela na prvom mestu, a kako se priseća Mira, ispred sebe je imala torbu. Tada je zbog njenog cegera ceo autobus bio nahranjen i nije bilo gladnih, govori glumica, a kada bi joj neko nešto tražio, Savićevićeva je to uvek imala uz sebe.

 

 

- Pozorišta su tada putovala na sve strane i to su bila velika gostovanja, koja su trajala po nekoliko dana. Rada je uvek sedela na prvom mestu, a pored nogu je imala torbu iz koje je hranila ceo autobus. Kome god da je nešto falilo tražio bi od nje: „Rado, je l’ imaš krastavce?“ Ima Rada krastavce. Onda neko kaže: „Al’ sigurno nemaš neku ljutu papriku?“ „Molim? Ima ljuta papričica!“ Nekom se prijelo nešto slatko - ima Rada i to. Bila je kao putujući restoran. Sve si mogao da nađeš u Radinoj torbi! U Radinoj torbi je bilo ljubavi i drugarstva, bilo je poetike, bilo je snage i jednog velikog razumevanja za sve ljude oko nje - prisetila se Mira svojevremeno o Radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading