Neverovartan obrt u slučaju ranjenog Nišlije: NIJE GA IZUJEDAO PAS, NEGO JE IZBODEN ZBOG DUGOVANJA ZELENAŠIMA!

Autor:

Hronika

16.07.2022

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se isprva mislilo da je Nišliju napao pas i da su rane na njegovom telu ujedi životinje, ispostavilo se da je zapravo bio žrtva zasede nepoznatih napadača.

Neverovartan obrt u slučaju ranjenog Nišlije: NIJE GA IZUJEDAO PAS, NEGO JE IZBODEN ZBOG DUGOVANJA ZELENAŠIMA!

Foto: pixabay.com

Nišlija M. Đ. (40) koji je sinoć pronađen u ranama i teškom stanju odvezen je kolima Hitne pomoći u obližnju bolnicu, kako bi bio hospitalizovan i isprva se mislilo da je povrede zadobio usled napada psa.

Međutim, detaljnijim pregledom, uočeno je da su na telu ovog čoveka rane nanete oštrim predmetom, a njegov otac, Miodrag Đorđević, uveren je da je to posledica zasede nepoznatih napadača, prenosi Telegraf.

Nišlije koje žive u ovom delu grada sinoć su alarmirale Hitnu pomoć i policiju nakon što su videle čoveka koji je ležao na zemlji dok ga je pas, kako su smatrali, napadao. Ispostavilo se drugačije, da je to njegov pas, rase staford, koji ga je branio i pri tom i on sam bio izboden.

- Sin svake večeri šeta tog psa, sinoć ga je neko napao i izbo po levoj ruci, butini, nogama i grudima. Kuče je takođe izbodeno nožem, odvedeno je u kafileriju, policija nam ga ne daje dok ne završi istragu ovog događaja - objašnjava otac ranjenog čoveka.

Komentarišući motiv napada kojem, kako ističe, niko nije svedočio, Miodrag kaže da veruje da mu je sin napadnut zbog kamata.

- Mislim da su ga izboli uterivači dugova, žalio mi se da mu neki ljudi prete i traže neke pare. Nisam to prijavio policiji jer mi je sin zabranio, ni on nije želeo da to učini. I sada me je policija pitala da li znam ko ga je ucenjivao i zbog čega, ali nisam mogao da im pomognem - ispričao je Đorđević za Telegraf i dodao:

- Strašno sam zabrinut za njegov život, nakon operacije lekari su mi kazali da je u kritičnom stanju i da ne znaju da li će uspeti da mu spasu ruku u smislu da će moći da je normalno koristi. Popodne idem da ga opet obiđem, nadam se da će se oporaviti.

Reagujući na navode očevidaca koji su tvrdili da je staford napadao njegovog sina, te da ga je policija jedva odvojila čoveka koji je krvario na ulici, Miodrag kaže da to nije tačno.

Taj pas je bio obučen da ga štiti, a ne da ga napada. Pretpostavljam da je pokušavao da ga zaštiti, odvuče, nikada mu ne bi naškodio – navodi ovaj Nišlija.

Nišlije koje smo zatekli u blizini mesta napada na M. Đ., užasnute su ovim događajem.

- Mnogo je iskrvario, još se vide tragovi na mestu gde je pao. Znamo ga, stalno ovde prolazi i šeta tog psa, upao nam je u oči jer staford ima samo tri noge. Koliko smo čuli, korišćen je za borbe, tako je i izgubio nogu, a taj momak ga je spasio. On je iz poznate porodice, nekada su držali lanac mesara u Nišu, bili su jako dobro situirani, ali su posle nekoliko godina sve zatvorili - navode komšije ovog čoveka.

M. Đ. je i dalje u veoma teškom stanju zbog zadobijenih povreda, i priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading