Oglasili se za Republiku braća Jojke: Drago nam je što je Džonić konačno priznao

Autor:

Hronika

14.07.2022

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braća Milošević Aleksandar i Kostadin iz Moravca kod Aleksinca koji su proveli pet meseci u pritvoru kao osumnjičeni za zversko ubistvo komšija, tročlane porodice Đokić sada osećaju zadovoljstvo jer je u najnovijem iskazu pred tužiocem , prvooptuženi Goran Dzonić priznao da ih je lažno označio kao nalogodavce i počionice trostrukog ubistva.

Oglasili se za Republiku braća Jojke: Drago nam je što je Džonić konačno priznao

Foto: Facebook

Goran Džonić osumnjičen da je ubio porodicu Đokić

Iako su prošli golgotu dokazivanja da nemaju veze sa zločinom za koji ih je direktno optužio onić, braća Jojke su danas ponosni na sebe, porodicu i advokatski tim-  Andriju i Mladena Magdelinića, jer je sa njihovog imena tek posle skoro godinu dana , sada u potpunosti oprana ljaga.

- Iako nam je uništio život čovek kojem ništa nismo uradili i kog i ne poznajemo budući da radimo i živimo u inostranstvu, sada nam je drago da je konačno priznao da mi nemamo apsolutno ništa sa zločinom koji je uzmemirio Srbiju - kazao je Kostadin Milošević za Republiku. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Braća Jojke sa advokatom

Inače, Miloševići nisu optuženi za ubistvo Đokića kao ni Milan Džonić Goranov sin koji je takodje bio među osumnjičenima. 

Više javno tužilaštvo u Nišu nastaviće sa da dopunskom istragom i 26. jula će biti saslušani policijski službenici koji su radili na slučaju s ozbirom na Džonićeve tvrdnje o podmetanju dokaza i navodnog nagovaranja od strane policije da Jojke uvuče u priču.

Podsetimo, penzionisani vatrogasac Goran Džonić iz  Moravca optužen je za teško ubistvo troje Đokića.

Vlasnik menjačnice Goran Džonić u Aleksincu, njegova supruga Gordana i dvadesetpetogodišnja ćerka Lidija, nestali su 26. septembra prošle godine kada su se iz Moravca, nakon posete Goranovoj majci Stojanki, vraćali u Aleksinac.

Republika

Foto: printskrin

Porodica Đokić

Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac dok je njihov „folksvagen pasat“ , koji je takođe zapaljen zatečen nedaleko od Tešice. Dvadesetak dana nakon zločina uhapšen je žrtvin brat od strica u trećem kolenu, Goran Džonić, njegovi sinovi Stefan i Milan i braća Aleksandar i Kostadin Milošević. Miloševići i Milan su početkom marta pušteni iz pritvora, ali postupak protiv njih do sada nije zvanično okončan.

Goran Džonić se tereti za teško ubistvo a njegov sin Stefan za isto krivično delo ali pomaganjem. Takođe, Više javno tužilaštvo obojicu je optužilo za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 
Za teško ubistvo preti kazna zatvora od deset godina do doživotne robije.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading