JEZIVA SCENA! Vesna De Vinča KOST I KOŽA - Evo kako izgleda nakon mesec dana GLADOVANJA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.07.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji i porodica Vesne De Vinče u strahu za njen život, postala je kost i koža!

JEZIVA SCENA! Vesna De Vinča KOST I KOŽA - Evo kako izgleda nakon mesec dana GLADOVANJA! (VIDEO)

Foto: E Stock

Vesna de Vinča

Vesna De Vinča u proteklom periodu na društvenoj mreži Instagram obaveštavala je svoje pratioce o gladovanju na koje je svojevoljno krenula. Naime, još početkom leta, Vesna se odlučila na ovaj korak kako bi očistila organizam i pokušala da ga rehabilituje. 

Ona je na dnevnom nivou imala posebne stvari koje je konzumirala, između ostalom voda, limunada bez šećera, razne čajeve i ponekad trešnju, sve to po uzoru na Dalaj Lamu. 

 

 

Sa dijetom, koja je u bukvalnom smislu gladovanje, jer Vesna hranu ne koristi, ona je počela pre 24 dana, a prema njenom poslednjem javljanju oseća se odlično.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna De Vinča

 

24 dan gladovanja. Počelo je radovanje! Velika radost nastaje u trenucima kada shvatiš da je duh potpuno zagospodario tvojim telom, da duh sada počinje da lagano upravlja. Prethodnih dana je naravno duh vodio igru gladovanja ali sa naporom! Sad prelazimo u lakoću.! Ovaj osećaj ne mogu da Vam opišem kao na primer ni verovanje u Boga. Bog se oseća! I taj divni osećaj je neopisiv - napisala je Vesna pre par sati ispod fotografije na kojoj se vidi da je drastično smršala, gotovo do neprepoznatljivosti. 

 

 

Gladovanje Vesne De Vinče, uprkos njenim izjavama da je puna energije, zabrinulo je njene pratioce i porodicu, te su je mnogi zamolili da to batali i vrati se normlanom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading