PAD KLOVNA! Tviter razapeo Džonsona posle najavljene ostavke: NEDODIRLJIV, KORUMPIRAN, SOCIOPATA!

Autor:

Svet

07.07.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski premijer Boris Džonson razgovarao je danas sa predsednikom Torijevaca i odlučio je da podnese ostavku.

PAD KLOVNA! Tviter razapeo Džonsona posle najavljene ostavke: NEDODIRLJIV, KORUMPIRAN, SOCIOPATA!

Foto: Twitter/printscreen

Boris Džonson danas je najavio svoju ostavku, a jedini zahtev koji je imao je da novi lider Torijevaca bude postavljen do partijske konferencije, kao i da Boris lično do tada ostane premijer.

Ova odluka Džonsona dolazi nakon što je veliki broj državnika u poslednja 24 sata podnelo ostavku, a sudeći prema objavama na društvenim mrežama vesti o ovoj ostavci su dočekane sa radošću.

Naime, britanski mediji, britanska javnost, kao i Tviter zajednica pozdravile su Džonsonovu odluku o ostavci na mesto premijera, i nije trebalo puno da postane glavni u trendingu, kao vodeće lice "mimova", kome su pripisane različite loše karakterne osobine, a najupečatljivije je to, da su društvene mreže njegovu ostavku nazvale - Padom klovna.

Tako je veliki broj fotografija britanskog premijera našminkanog i obučenog kao klovn, ali i poput glavnog junaka filma "Džoker", koji izaziva potpunu anarhiju na kraju filma preplavilo internet.

Ekonomist, britanski nedeljnik koji se bavi spoljnom politikom, vest o Džonsonovoj ostavci propatio je ilustracijom premijera obučenog u klovna, uz komentar - Pad klovna, Britanija posle Borisa. Na fotografiji je Džonson ogrnut engleskim zastavama.

Foto: Twitter/printscreen

 

Jedan od mimova, izvučen je iz scene serije Simpsonovi, na kojoj izveštač govori - Glupe reči, glupe pi*de.

Uz to stoji komentar - Poštedeću vas traume da slušate govor u kome Džonson daje ostavku.

Foto: Twitter/printscreen

 

Na jednoj od fotografija je ilustrovani Džonson u pijanom izdanju kako spava go, uz povike radosti zbog vesti o njegovoj ostavci - Zabava je konačno gotova - piše iznad objave.

Foto: Twitter/printscreen

 

Sociopata koji nikad neće odrasti, koji misli da je svet njegov, koji je koristio sve da bi dobio ono što želi, nadajmo se da je ovo kraj njegove uloge Premijera - navodi se u jednom od Tvitova, uz fotografiju Džonsona kada je bio dete.

Foto: Twitter/printscreen

 

Korisnica upisana kao Amra Votson navodi da je svako sa iole malo mozga mogao da predvidi ovu situaciju.

Ona je podelila mim na kome iza Džonsona gori kuća u plamenu, zajedno sa britanskom zastavom, uz njegov komentar - Pa hajde, šta ste očekivali.

- Kada izaberete lažova kao lidera, šta možete da očekujete - upitala je Amra.

Foto: Twitter/printscreen

 

Predviđaju i ko je sledeći, u nizu ide Tramp, pa Džonskon, a kao naredni na spisku ostavki i nestanka iz političkog života Tviter vidi Pjera Poalijevra, člana Doma komuna Kanade.

Foto: Twitter/printscreen

 

Britanski digitalni izdavač poručio je premijeru da ne želi nikad više da ga vidi, scenom iz filma Đangova osveta.

Foto: Twitter/printscreen

 

Najčešća fotografija koju je Tviter zajednica delila uz različite komentare o Džonsonovom zalaganju i političkoj karijeri, kao i tome šta njegova ostavka znači za Britaniju, bila je ona na kojoj je premijer našminkan kao glavni junak filma "Džoker".

Foto: Twitter/printscreen

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading