Kaja Ostojić ŠUTNULA fudbalera, a već sad šeta novog SPORTISTU: Pevačica ga nahvatala u provodu, a izgleda kao APOLON! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.07.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaja Ostojić našla novog dečka!

Kaja Ostojić ŠUTNULA fudbalera, a već sad šeta novog SPORTISTU: Pevačica ga nahvatala u provodu, a izgleda kao APOLON! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Katarina Kaja Ostojić nakon što je stavila tačku na ljubavnu romansu sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, smuvala je vaterpolistu. Naime, Kajin navodno novi dečko dolazi iz Italije, Gonzalo Ečeniki (32), a upoznali su se u srpskoj prestonici pre otprilike mesec dana. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Kaja Ostojić Magazin in

 

– On je sa ekipom na jednom beogradskom splavu slavio pobedu. Tu se, sasvim slučajno, zadesila Kaja, koja je izašla u provod sa drugaricama. Kada ga je videla, nije mogla da veruje koliko liči na njenog dečka – navodi izvor „Informera“ blizak pevačici.

Prišla mu je i počeli su da ćaskaju. Na kraju večeri razmenili su brojeve telefona. Baš tih dana Mateo je rekao Kaji da više neće igrati za francuski Amjen i da hoće da potpiše za Rijeku. Odlepila je! Nikako nije htela da se preseli u Hrvatsku! Tada je počela intenzivno da se dopisuje sa Gonzalom – dodaje pomenut izvor.

 

 

Rekla je momku da ne želi da ide u Hrvatsku i da bi najbolje bilo da se rastanu. Mateo čak i ne zna da je ostavljen zbog Gonzala! Ečenike ju je pozvao da dođe u Reko, gde trenutno živi, a ona je oberučke prihvatila. Pakuje kofere, baš je zaljubljena – zaključuje ovaj izvor.

Republika

Foto: Instagram.com

Kaja Ostojić i Mateo Pavlović

 

Kaja je, podsetimo, sinoć, u emisiji Ognjena Amidžića, govorila o raskidu sa Mateom.

– Istina je, da. Želim da ostanem dostojanstvena. Jednom kad odem, ja se više ne vraćam – kazala je Kaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading