ČEČENI JOJ UBILI MUŽA, ONA SE PRIDRUŽILA UKRAJINI! Ruskinja traži Putinovu glavu, objavljeno dramatično obraćanje: TIRANIN MORA BITI SVRGNUT! (VIDEO)

Autor:

Svet

07.07.2022

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udovica ruskog narednika i članica anti-putinovske Legije "Sloboda Rusiji" pridružila se Ukrajini nakon što je njen muž likvidiran od strane čečenskih jedinica na čijem čelu je jedan od najvernijih saveznika Vladimira Putina.

ČEČENI JOJ UBILI MUŽA, ONA SE PRIDRUŽILA UKRAJINI! Ruskinja traži Putinovu glavu, objavljeno dramatično obraćanje: TIRANIN MORA BITI SVRGNUT! (VIDEO)

Foto: twitter.com/NEXTA

U svom video obraćanju koje je Legija objavila na društvenim mrežama, žena čiji identitet iz razumljivih razloga nije objavljen, pozvala je na svrgavanje Putinovog režima.

Sedeći u uniformi za stolom na kom se nalazi automatsko oružje ispred plavo bele zastave koja je postala sinonim otpora zvaničnom narativu Kremlja, ona je pozvala i druge Ruse da joj se pridruže i da prestanu sa, kako je navela, tolerisanjem tiranije.

- Moramo da zaustavimo ovaj rat i donesemo istinsku slobodu Rusiji - navela je ona.

Kako piše britanski tabloid Dejli Mejl pozivajući se na izjavu koju je udovica sa snimka dala Tajmsu, ona je u massju prešla na ukrajinsku stranu nakon što je njen suprug ubijen hicem koji je ispalio jedan od pripadnika čečenskih snaga.

 

 

Prema informacijama Dejli mejla koji se poziva na pisanje Tajmsa, njen suprug odbio je naređenje da pošalje svoje ljude u Ukrajinu "na klanje", zbog čega je odmah pogubljen.

Njegova udovica je u međuvremenu dobila pozivni znak 'Prva' kada se pridružila Legiji nezadovoljnih Rusa jer je bila prva žena koja je to učinila.

Njoj se pridružio i bivši potpredsednik jedne od najvećih ruskih banaka Igor Volobujev (50) - istaknuti član Gasprombanke - treće po veličini banke u Rusiji, bar kada je veličina imovine u pitanju.

- Ako mrzite Putina, ako želite da Rusija postane slobodna, demokratska zemlja, pridružite nam se - naveo je Volobujev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading