Niko nikada nije video SINA Voje Nedeljkovića: Ovo je razlog zašto je POZNATI VODITELJ baš sad ODLUČIO da NASLEDNIKA pokaže javnosti! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.06.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voja Nedeljković objavio sliku sina!

Niko nikada nije video SINA Voje Nedeljkovića: Ovo je razlog zašto je POZNATI VODITELJ baš sad ODLUČIO da NASLEDNIKA pokaže javnosti! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Voja Nedeljković svoj privatni život krije od očiju javnosti, a njegovog sina Đorđa je retko ko mogao videti. No, sada je voditelj imao veliki povod da objavi sliku, njegov sin je svršeni srednjoškolac, maturant.

On je imao poseban zadatak, a usput je ugrabio priliku da se infiltrira među maturante i napravi jednu fotografiju sa naslednikom, koji će najverovatnije studije nastaviti u inostranstvu,  s obzirom na to da je Voja ispratio mnoge generacije maturanata, došlo je vreme i za njegovog sina.

 

 

Svi su gledali u čudu i pitali se kako to otac i sin zajedno obeležavaju maturu i to u istoj garderobi, ali voditelj je to kratko ispod slike na "Instagramu" objasnio.

- Počeo sam davne 1991. da vodim program maturskih večeri u hotelu Hayat. Nekoliko godina nisam bio angažovan, ali sve u svemu ispratio sam u novi život oko 25 generacija maturanata. Na sinoćnom balu bio je i moj sin, svršeni srednjoškolac. Kao i ostaloj deci, poželeo sam da se raduju životu, da stiču znanja i veštine, da ih prati sreća, i da se ostanu deca u duši i kada sede vlasi počnu da im se pojavljuju na glavi. Srećno sine! - napisao je Voja Nedeljković.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading