OTKRIVENO kakav ODNOS ima Suzana Jovanović sa snajom: OVO niko nije znao DO SADA, evo kakva je Danijelova supruga zapravo!

Autor:

Zabava

07.06.2022

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snaja Suzane Jovanović dospela je u centar pažnje, a sad je otrkiven i odnos između svekrve i nje!

OTKRIVENO kakav ODNOS ima Suzana Jovanović sa snajom: OVO niko nije znao DO SADA, evo kakva je Danijelova supruga zapravo!

Foto: ST/P. DIVAC

Suzana Jovanović

Krajem maja su Suzana Jovanović i Saša Popović organizovalu glamuroznu svadbu pevačicinom sinu, na gala proslavi pojavilo se sam krem naše estrade. Roditelji su obradovali mladence stanom u elitnom naselju. Danijel je odveo svoju uzabranicu pred oltar, a majka Suzana ima samo reči hvale za svoju snaju.

- Ona je toliko jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vredna je jako, i pažljiva. U početku sam joj davala savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka mislim na dobrobit dece i njihovu sreću jer, ipak, mi smo najsrećniji kada se oni lepo slažu.

Republika

Foto: ATA Images

Suzana Jovanović i Saša Popović

 

Mladi par upoznao se na poslu, tačnije u “Grandu”, gde je Danijel zaposlen kao ton-majstor, a Tijana radi kao šminkerka. Na njenom Instagram profilu mogu se videti fotografije brojnih poznatih dama koje je ulepšavala pre nego što stanu pred kamere, a među njima su Ljiljana Blagojević, Dragana Katić, Iva Štrljić, ali i svekrva Suzana Jovanović.

Inače, Tijana nije samo kreativna, već i obrazovana mlada žena, o čemu svedoči i informacija na njenom profilu da je diplomirani ekonomista.

“Snajka”, napisala je kratko Suzana, uz zajedničku fotografiju sa svadbe, na kojoj su zagrljene i nasmejane, a među brojnim čestitkama moglo se pročitati: “Srećna je kakvu svekrvu ima.”

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading