Viki Miljković PROGOVORILA o firmi, obelodanila DETALJE privatnog biznisa, pa OTKRILA koliki POPUST daje kolegama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.05.2022

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković otkrila detalje o privatnom biznisu.

Viki Miljković PROGOVORILA o firmi, obelodanila DETALJE privatnog biznisa, pa OTKRILA koliki POPUST daje kolegama! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Viki Miljković došla je na svadbu sina Suzane Jovanović i Saše Popovića i tom prilikom rekla da je spremna za veselje, pa otkrila šta će mladencima pokloniti.

- Najbolje je uvek dati novac i ne razmišljam, oni će kupiti sebi šta im najviše odgovara.

Republika

Foto: Republika.rs

Viki Miljković posavetovala mladence

Viki je i posavetovala mladence kako da održe skladan brak.

- Tu postoji samo jedan jedini recept. Na prvom mestu ljubav, a onda poverenje. Mislim da imaju ljubavi, a poverenje će izgraditi kroz vreme, bitno je samo da od samog starta postoji jedan otvoreni odnos, bez skrivenih namera i prećutnih stvari.

Republika

Foto: Republika.rs

Viki Miljković o firm

Kako se mnogo govorilo o njenom privatnom biznisu, ona je sada otkrila detalje istog, pa otkrila da li kolege imaju popust pri kupovini stanova.

- Jako sam zadovoljna i ponosna na našu firmu, na ljude iz našeg tima. Mi se bavimo ekskluzivnom prodajom stanova Beograda na vodi i sada već uključujemo luksuzne komplekse, radimo direktnu prodaju i uređenje. Mnoge kolege su nam pružile poverenje i mnogo im hvala na tome. Dosta klijentele nam je dijaspora, Amerika, Evropa, Australija, naši ljudi u dijaspori koji žele da ulože u Srbiju. S obzirom na to da radimo direktnu prodaju, mi nikome ne naplaćujemo proviziju, ni kolege ni drugi klijenti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading