Braja progovio o DRAMI Ane Nikolić i Milice Pavlović: "SVE JE ISCENIRANO"

Autor: Melina GVERO

Zabava

15.06.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj je fabrikovan, nisam to doživeo za 30 godina rada na estradi, rekao je autor hita "Provereno", koji bi Nikolićka da preotme Pavlovićki

Braja progovio o DRAMI Ane Nikolić i Milice Pavlović: "SVE JE ISCENIRANO"

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Nakon rata na društvenim mrežama povodom otimačine oko pesme "Provereno", koju je na novom albumu objavila Milica Pavlović, a Ana Nikolić zatim pustila u etar demo snimak kojim je prisvojila hit Dragana Brajovića Braje, koji je prethodno navodno odbila, oglasio se i autor pomenute pesme, te objasnio čija je zapravo sporna numera. Naime, iz njegovih reči jasno je da je Milica jedini vlasnik jer je uredno platila za pesmu koja se našla na njenom albumu, dok je Ana očito celu situaciju inscenirala kada je uvidela kakav hit nije uzela za sebe iako joj je ranije ponuđen.

Republika

Foto: Tik Tok/printscreen

Ana Nikolić "Provereno"

 

- Slučaj je fabrikovan, nisam to doživeo za 30 godina rada na estradi. Nemam komentar. Pesma je pisana za Milicu Pavlović - poručio je Braja.

Korisnici društvenih mreža na kojima se odvija ovaj rat oko toga kome pripada, ali i kome bolje leži pesma koja se odlično zvrtela i naišla na sjajan odziv publike, sve češće komentarišu da je pevačica Ana Nikolić najstrašnije ponizila i uvredila mlađu koleginicu Milicu Pavlović time što je objavila demo verziju njene pesme i sada je peva na nastupima kao svoju.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Milica Pavlović Magazin in

 

Podsećamo, Pavlovićeva je izbacila pesmu "Provereno" na najnovijem studijskom albumu, dok je Nikolićka na društvenim mrežama htela da se zna kako je pesma koju nije želela za sebe zvučala u njenoj izvedbi. Anin demo snimak preplavio je mreže, te pridobio svoju publiku bez obzira na to što ona nije platila pesmu, već je svojevremeno od nje odustala.

Miličini fanovi su besni na Anu, koja demo verziju, s malo drugačijim tekstom, peva i na nastupima, a hajka se digla i među estradnjacima, koji su u ovom slučaju izabrali stranu. Pevač Aca Lukas podržao je koleginicu Anu Nikolić, dok je Jelena Karleuša moralisala na Instagramu, osuđujući to što je Nikolićka uradila Pavlovićevoj.

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Milica Pavlović Provereno

 

Zatim je usledio i rat između Lukasa i Karleuše, koji su se zbog koleginica posvađali i jedno drugom uputili jezive reči, pa je prepiska između njih postala viralna na društvenim mrežama. Na koncu njihove prepiske u kojoj su vređali jedno drugo Lukas je otišao korak dalje, pa duet "Bankina", koji je svojevremeno uradio sa Jelenom, skinuo sa Jutjuba. Pesma je objavljena pre četiri godine, imala je 32 miliona pregleda, a sada je obrisana s ove internet-platforme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Realist

15.06.2022 10:41

Koliko pevacica peva tu pesmu na svojum tezgama, pa se ne dize frka oko toga.