Karleuša DUGUJE NOVAC Aci Lukasu! Otkriveni svi detalji

Autor:

Zabava

14.06.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se saga o Aci Lukasu i Jeleni Karleuši.

Karleuša DUGUJE NOVAC Aci Lukasu! Otkriveni svi detalji

Foto: ST/N. PANČIĆ, D.Kadić

Aca Lukas žestoko se sukobio sa ljutom rivalkom Jelenom Karleušom.

Nakon što je najavljena emisija na Hype televiziji u kojoj će Aca otkriti sve ono o čemu je godinama ćutao, pevačev tim je na Jutjubu uklonio pesmu "Bankina" koju su Jelena i on snimili pre pet godina.

- Na zahtev producentsko-menadžerskog tima Ace Lukasa Youtube je uklonio pesmu "Bankina" sa kanala pevačice Jelene Karleuše koju je ona monetizovala i naplaćivala zahvaljujući Acinom učešću u pesmi. Lukas i njegov tim nisu nikada naplatili ni dinara od pomenute pesme kao ni od nekih drugih pevačica. Odluka je doneta iz komercijalnih razloga i niko više neće moći da iskorišćava i zarađuje na brendu Aca Lukas osim samog Ace i njegove matične produkcijske kuće Hype production. Procenjuje se da je Karleuša zahvaljujući Lukasu zaradila neosnovano od pesme Bankina 100.000 evra, a da Lukasu nije isplatila ni dinara - navedeno je u zvaničnom saopštenju.

Foto: ST/REPUBLIKA

Jelena Karleuša

 

Sukob između JK i Lukasa započeo je tako što je pevač na svom Instagramu podržao Anu Nikolić, koja je počela da peva na nastupima pesmu "Provereno". Ana je snimila demo verziju, a Milica Pavlović je kupila pesmu, snimila i uvrstila na svoj album. 

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Aca Lukas ratuje sa Jelenom Karleušom

 

Samoprozvana diva Jelena Karleuša, koja se za sve pita, opelela je po Lukasu, ali pevač ju je postavio na mesto. On je u jednom Insta storiju rekao kako je ćerki jedva skinuo temperaturu kad je videla spot za pomenutu pesmu koji, ponavljamo, više ne postoji na Jutjubu.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading