ZET Mirjane Bobić Mojsilović je zbog Mile napustio posao: Evo čime se bavio

Autor:

Zabava

14.06.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović, Mila, izgovorila je sudbonosno "da" svom partneru Ivanu.

ZET Mirjane Bobić Mojsilović je zbog Mile napustio posao: Evo čime se bavio

Foto: Instagram printscreen

Mirjana Bobić Mojsilović

Ćerka književnice i voditeljke Mirjane Bobić Mojsilović udala se 13. juna u Hramu Svetog Save.

Mirjana je bila najsrećnija gledajući svoju ćerku Milu koja je izgledala božanstveno u venčanici, a sada je otkriveno ko je njen zet.

Foto: Printscreen Instagram/milamojsilovic

Mirjana Bobbić Mojsilović, Ivan i Mila

 

- Mila je bila u dugoj vezi pre Ivana, ali je sa njim pronašla svoju sreću jer je on u svemu prati i ne sputava njene ambicije. Ivan je vredan momak, on je po zanimanju majstor - zanatlija. Bio je veoma uspešan u svom poslu, ali ga je totalno zapostavio nakon što su on i Mila otpočeli vezu. Ona je karijerista, a on je morao da digne ruke od svog posla da bi mogao nju da isprati. Mila je fakultetski obrazovana devojka, više od šest godina radi kao asistent na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Na početku njihove veze Mila je Ivanu jasno stavila do znanja da joj je karijera na prvom mestu, zbog čega je on počeo manje da se bavi svojim poslom i otkazuje mušterije kako bi uspeo da obavlja kućne poslove jer ona ne može da stigne - rekao je izvor za Kurir.

Foto: Printscreen Instagram/milamojsilovic

Ivan i Mila, ćerka Mirjane Bobić Mojsilović

 

- Mila je bila u dugoj vezi pre Ivana, ali je sa njim pronašla svoju sreću jer je on u svemu prati i ne sputava njene ambicije. Oni imaju dogovor i već su se uigrali, super funkcionišu. Dok ona radi, on kuva i sprema po kući. Oboje su srećni, da nisu verovatno ne bi pod takvim okolnostima ušli u brak - dodao je izvor.

Foto: Printscreen Instagram milamojsilovic

Mila Mojsilović, muž Ivan pozadi

 

Inače, Mirjana je Milu dobila u braku sa doktorom Ljubomirom Mojsilovićem, koji je iznenada preminuo kada je Mila bila beba.

Foto: youtube printscreen

Mirjana Bobić Mojsilović nije htela opet da se uda

 

Nakon što je ostala udovica, književnica nije želela da ponovo stane na ludi kamen.

- Ne krijem svoj privatni život. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Svesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Udata sam za svoju slobodu - pričala je jednom u emisiji "Promena" .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading