Stoja pevala Đanijevom bratu za DŽABE: Radila sam to dva puta da bi se izvukli!

Autor: Melina GVERO

Zabava

14.06.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stoja otkrila koliko puta je pevala bez dinara.

Stoja pevala Đanijevom bratu za DŽABE: Radila sam to dva puta da bi se izvukli!

Foto: ATA Images

Stoja

Kao i pre nekoliko decenija, pevačica Stoja Novaković podjednako je tražena i danas, a u jeku popularnosti pomagala je kolegama kad im je bilo potrebno.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Stoja Novaković

Naime, pevačica je sada ispričala da je bratu pevača Radiše Trajkovića Đanija pevala za džabe i to nekoliko puta, i, samim tim, pomogla i kolegi i njegovom bratu.

- Uvek sam se trudila da činim ljudima, bilo ih je baš dosta i dođem da im pevam za džabe. Gostujem za džabe, zaista! Da bi se izvukli, tek su otvorili diskoteku, recimo. Ðanijevom bratu sam jedno dva puta išla i poklonila nastup kada sam bila najpopularnija, eto, da bih mogla da pomognem kolegi i njegovom bratu. Nisam tada vodila računa da li to treba, jednostavno, tako sam osetila i uradila - prisetila se Stoja u emisiji "Iz profila", pa dodala da se stalno dokazuje bez obzira na estradni staž i vanvremenske hitove:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Stoja o nastupima

- Stalno sam htela da se dokazujem u najboljem svetlu i kada me zovu da gostujem, umela sam da izađem zadnja, da dam stvarno maksimum i pokažem kvalitet i da to što su ljudi platili pošteno odradim. I dan-danas sam takva, nisam nikada umela da dajem sebi za pravo da manje radim jer imam hitove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading