RAZVELA se Tijana Bogićević! Nakon sedam godina, pukao brak sa Amerikancem!

Autor:

Zabava

13.06.2022

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Bogićević se razvela.

RAZVELA se Tijana Bogićević! Nakon sedam godina, pukao brak sa Amerikancem!

Foto: ATA Images

Iako je delovalo da uživaju u srećnom braku, Tijana Bogićević i njen suprug Amerikanac Mark Robertson odlučili su da stave tačku na svoju ljubav, a ona je to otkrila u emisiji ''Realna priča''.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tijana Bogićević sa suprugom

- Ja se razvodim, razvela sam se zapravo - kazala je Tijana kroz smeh.

S obzirom na to da je veoma lako pričala o ovoj temi, navodi se da je do kraha braka došlo mnogo pre nego što je odlučila da progovori o tome u javnosti.

Republika

Foto: ATA Images

Tijana Bogićević

Podsetimo, Mark i Tijana su se upoznali 2006. godine kada je gostovao na albumu Vlada Georgieva, dok je ona još uvek bila stalni član benda. Nastavili su da komuniciraju preko društvenih mreža, a ubrzo su počeli svoju ljubavnu romansu, da bi se venčali na prvu godišnjicu veze.

Nastavili su kontakt preko društvenih mreža, a zatim počeli intenzivnije da se čuju. On je ubrzo došao kod nje u Srbiju, pa ona kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tijana Bogićević se razvela

Ona je svojevremeno govorila o svom braku, ističući da je njen brak sve, samo ne pun pravila.

-  Brak i uspevam da održim zahvaljujući tome što je na daljinu i zato što odem na nekoliko meseci pa je super kad se vratim u Ameriku. Definitivno nemam konvencionalan brak gde postoje striktna pravila šta, ko, kako - govorila je ranije.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading