Estrada se sjatila kod Đanija! Na svadbi LUDNICA, EVRI lete na sve strane, Seka na KOLENIMA i u transu! (FOTO/VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

13.06.2022

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svadba Đanijevog sina okupila je sve poznate ličnosti.

Estrada se sjatila kod Đanija! Na svadbi LUDNICA, EVRI lete na sve strane, Seka na KOLENIMA i u transu! (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/V.Lukić

Radiša Trajković Đani, oženio je sina Miloša, a na luksuznom slavlju je pola estrade. Đani je rekao kako je pozvao samo svoje velike prijatelje na svadbu sina, a onda su polako počela da pristižu velika estradna imena.

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Oženio se Đanijev sin

Među gostima su se našli Zorica Brunclik i Kemiš, koji su došli zajedno sa decom, Slađa Alegro koja je bila u pratnji supruga, kao i njena najbolja prijateljca Seka Aleksić koja je takođe došla u pratnji supruga Veljka. 

Andreana Čekić je svojim dolaskom spekulacije da nije u dobrim odnosima sa Đanijem demantovala, dok je MC Stojan kroz šalu prokomentarisao da ima više novinara nego gostiju.

Sloba Radanović je došao u pratnji supruge Jelene, kao i Adil Maksutović koji suprugu Anu Ramadanovski nije puštao iz zagrljaja.

Braća Matić su se posle dužeg vremena zajedno našli na nekom slavlju, a Ljuba Perućica se nije odvajao od svoje supruge, dok je Sindi odlučila da konačno pokaže svog partnera.

Uroš Živković je na svadbu došao sam, a ženski trio Zlata Petrović, Goca Božinovska i Vanesa Šokčić su kao i uvek došle zajedno.

Da je atmosfera odlična, dokazuju i snimci i fotografije sa slavlja, ako i činjenica da se prvi mikrofona latio Šerif Konjević, a potom i Zorica Brunclik. Đani je atmosferu doveo do usijanja, a Slađa Trajković se popela na stolicu i lumpuje više od svih.

Republika

Foto: instagram.com/marko_trajkovic

Šerif Konjević peva

Uz Đanija stala je i Seka Aleksić, koja je zajedno sa njim pala na kolena, veseli se i peva, a kako stvari stoje žurka će trajati do jutra.

Republika

Foto: Printscreen Instagram/borko_official_

Seka i Đani na kolenima

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Željko

14.06.2022 04:57

Dokle ćete od pevaljki praviti krem de la krem našeg društva?

Griđolina

14.06.2022 11:50

Vulgarno, prizemno, nižerazredno