Saša Joksimović izneo POTRESNE DETALJE razgovora sa sinom nakon napada: Ilija duže vreme trpi VRŠNJAČKO NASILJE, a način na koji su ga povredili je MONSTRUOZAN!

Autor:

Zabava

14.06.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Saša Joksimović progovorio je o brutalnim detaljima razgovora sa sinom Ilijom Joksimović koji je pretrpeo vršnjačko nasilje.

Saša Joksimović izneo POTRESNE DETALJE razgovora sa sinom nakon napada: Ilija duže vreme trpi VRŠNJAČKO NASILJE, a način na koji su ga povredili je MONSTRUOZAN!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sin glumca Saše Joksimovića, trinaestogodišnji Ilija već tri puta bio je žrtva vršnjačkog nasilja. Do incidenada je dolazilo u više navrata u čuburskom parku gde mnogo dece provodi svoje slobodno vreme.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Saša Joksimović Nacionalni dnevnik

 

Joksimović je odlučio da progovori o porodičnoj drami, koja je javnost podigla na noge. Naime, bez dlake na jeziku poznati glumac tražio je žestoku kaznu za roditelje koji nisu vaspitali svoje dete, a onda je otkrio i potresne detalje razgovora sa sinom Ilijom o samom incidentu

Republika

Foto: Instagram.com

Saša Joksimović Instagram

 

.

- Ja sam znao da nešto nije u redu, čim pominje taj park. I ja ga pitam "Šta je bilo", kaže "Ukrali su mi pare i polili me vodom". Ilija je u jednom trenutku bio uplašen, u trećem trenutku mu se javio bes. To je problem. Javio mu se bes, jer kao "Dokle više, dokle više? Već treći put mi se ovo dešava". I hteo je da se obračuna sa tim detetom . "Daj mi pare, vrati mi! Zbog čega to radiš". Međutim, njih trideset se tu pojavilo - počeo je da objašnjava Joksimović.

Republika

Foto: Instagram.com

Saša Joksimović Instagram sa suprugom

 

Ovo nažalost nije usamljen slučaj jer se sa problemom vršnjačkog nasilja od strane Roma suočavalo mnogo dece u tom parku na Vračaru.

- U tom parku, čuburskom, to je veliki park, ogroman, da postoji jedan policajac kome može neko dete sutra da se obrati: "Čiko, znate, mene dira ovaj". Mislim da je to dobro rešenje. I te nesavesne roditelje koji i podstiču decu možda na to kazniti novčano, jednom, drugi put, treći put i možda će onda taj roditelj porazgovarati sa detetom koje pravi problem - rekao je Saša Joksimović pred kamerama Tv Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading