Ovo su ćerke Bode Ninkovića: Nijedna nije krenula očevim putem, a mlađa naslednica ređa velike uspehe! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.06.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su ćerke glumca Slobodana Bode Ninkovića!

Ovo su ćerke Bode Ninkovića: Nijedna nije krenula očevim putem, a mlađa naslednica ređa velike uspehe! (FOTO)

Foto: ATA Images

Naš poznati glumac Sloban Boda Ninković ima dve ćerke, koje nisu krenule očevim stopama, a izrasle su u prave lepotice. I dok je starija ćerka Anja ostala u profesiji poput oca, ali sa one strane kamere, te je završila i počela da radi kao filmski producent, mlađa, Naša je daleko uspešna u sportu. 

 

 

Naime, Nađa je odlučila da svoju karijeru u sportu započne u odbojci, što ju je uzdiglo na lestvici uspešnosti, da je iz Crvene zvezde, prešla i smenjivala se u klubovima iz raznih država poput Italije, Rumunije, Brazila i Švajcarske, a trenutno je članica poljskog kluba Komerskon. 

Republika

Foto: printscreen/youtube

Slobodan Boda Ninković

 

Osim toga, Nađa Ninković je sa reprezentacijom Srbije stigla do zlatne medalje na Evropskom prvenstvu, iako je te 2011. imala samo dvadeset godina. U državnom dresu osvojila je niz sjajnih odličja, na koje su njeni roditelji Boda i Slavica beskrajno ponosni.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Nađa Ninković, ćerka Bode Ninkovića

 

Nađa je 85 odsto vremena odsutna od kuće. Moram priznati da je vrlo mlada otišla, sa nepunih dvadeset godina. Smatram da je zdravije da se čovek što pre osamostali, koliko god da je to teže – brže sazri i spreman je za izazove koje život nosi. Iako sve to lepo izgleda, profesionalni sport je naporan i privatni život sveden je na sekvence. To je jedino što joj nedostaje, a mi smo već navikli da je nema. Čujemo se i vidimo preko savremenih sredstava komunikacije, ali i odemo kod nje ‒ rekao je u jednom intervjuu glumac, koji je odnedavno u penziji, a prenosi Espreso. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading