Karleušino pranje na 90 stepeni kreće: Jelena pokušala da se OPERE od Lukasovih tvrdnji da mu duguje pare, pa umešala i NAJBOLJEG PRIJATELJA u dramu! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.06.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša pokušala da se opere od tvrdnji Ace Lukasa da mu duguje novac, pa umešala i najboljeg prijatelja!

Karleušino pranje na 90 stepeni kreće: Jelena pokušala da se OPERE od Lukasovih tvrdnji da mu duguje pare, pa umešala i NAJBOLJEG PRIJATELJA u dramu! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Republika.rs/A. Dimić

Estradni rat kolega Jelene Karleuše i Ace Lukasa napreduje i odlaze u drugu krajnost. Tokom dana Lukas je šokirao tvrdnjama da mu Jelena Karleuša duguje veliki novac, nakon čega je isplivala istina o tome da je njihov duet ,,Bankina" povučen sa Jutjub platofrme. 

Republika

Foto: ST/ P.DIvac, Republika.rs/O. Bogdanović, Amig show printscreen

Aca Lukas i Jelena Karleuša i Ana Nikolić

 

Tim povodom Lukasov tim se oglasio i izdali su zvanično saopštenje za medije, koje vam prenosimo u celosti:

Na zahtev producentsko-menadžerskog tima Ace Lukasa Youtube je uklonio pesmu "Bankina" sa kanala pevačice Jelene Karleuše koju je ona monetizovala i naplaćivala zahvaljujući Acinom učešću u pesmi. Lukas i njegov tim nisu nikada naplatili ni dinara od pomenute pesme kao ni od nekih drugih pevačica. Odluka je doneta iz komercijalnih razloga i niko više neće moći da iskorišćava i zarađuje na brendu Aca Lukas osim samog Ace i njegove matične produkcijske kuće Hype production. Procenjuje se da je Karleuša zahvaljujući Lukasu zaradila neosnovano od pesme Bankina 100.000 evra, a da Lukasu nije isplatila ni dinara - navedeno je u zvaničnom saopštenju.

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ/ST/D.Kadić

Aca Lukas i Jelena Karleuša najnovije

 

No, kako to obično biva, samoprozvana diva brže bolje alarmirala je njenog PR Zorana Birtaševića, koji je isto tako izdao saopštenje na zvaničnom Instagram profilu. Kako tvrdi najbolji prijatelj Jece i najbliži saradnik, u pitanju je bespravno uklanjanje pesme, te da će uskoro ista biti ponovo dostupna na pomenutoj platofrmi, gde je brojala i nekoliko miliona pregleda. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, D.Kadić

Aca Lukas i Jelena Karleuša svađa

 

- Pesma ,,Bankina" skinuta je protivpravno sa Jutjuba. u pitanju je bespravno uklanjanje pesme i uskoro će numera biti vraćena. Kompletan fonogram je u vlasništvu JK. Autori su pesmu napisali i napravili za JK. Vizual, kao i sav materijal naručen je realizovan i kreiran od strane JK i njenih saradnika. A. L. je gost u pesmi i sa autorskim delom, osim što učestvuje kao interpretator nije imao veze. Svoja prava i naknadu kao jedan od interpretatora ostvaruje putem organizacije. Nikakav specijalni zahtev o uslovima saradnje od strane A. L. nije iznet prilikom saradnje. Jutjub klip ,,Bankina" performans nije monetizovan, jer se radi o delu emisije ,,Zvezde Granda" čiji videogram pripada Grandu. Kako god, klip će biti vraćen čim Jutjub bude uradio pregled. 

Republika

Foto: Instagram.com

Zoran Birtašević Instagram Jelena Karleuša

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading