Katarina Grujić ne liči na sebe, PLASTIKOM promenila lični opis: Pevačica sa početka karijere se izoperisala, pa sebe nazvala "LUTKOM", a ovo je njeno pravo lice! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.06.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić pre i posle operacija ne liči na istu osobu!

Katarina Grujić ne liči na sebe, PLASTIKOM promenila lični opis: Pevačica sa početka karijere se izoperisala, pa sebe nazvala "LUTKOM", a ovo je njeno pravo lice! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, RTV Pink printscreen

Pevačica Katarina Grujić svoju muzičku karijeru započela je 2012. godine, pre tačno deset godina, u muzičkom takmičenju na TV Pink, a kako je njena karijera napredovala, tako se s godinama menjao i njen fizički izgled.

 

 

Grujićeva je sebe na Instagramu nalogu nazvala "lutkom", a o operacijama i estetskim zahvatima često se spekulisalo u medijima. Kako "Mondo" prenosi, pričalo se da je smanjila nos, povećala grudi, uradila holivudski osmeh, povećala usne, a pevačica je svojevremeno demantovala da je korigovala nos.

 

 

- Nikada nisam krila da sam povećala usne i grudi, zdravo se hranim i treniram, tako da ćemo videti za 20, 30 godina šta će biti - odgovorila je pevačica jednom prilikom na tvrdnje da je "sva izoperisana".

 

 

Čak nikada nije krila da redovno odlazi kod estetskog hirurga na sitne korekcije injekcijama i filerima, a sudeći prema njenom Instagram profilu na kojem redovno objavljuje selfije, zadovoljna je izgledom.

 

Inače, Kaća poslednjih meseci uživa u majčinstvu, budući da je u braku s fudbalerom Markom Gobeljićem, s kojim je dobila naslednicu Katju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Ex faca

14.06.2022 18:16

E moj Gobelja, imao si gumene lopte, zar te nije grozota da ljubiš gumu? Ako je tebi kineskaplastika lepa i ukusna, svaka čast na želucu, samo napred.

Vesna

14.06.2022 23:41

Seljoberka je teska