Vladan Savić PROGOVORIO o RASKIDU sa bivšom PARTNERKOM: Evo da li je pevač "Magla benda" nakon KRAHA spreman za novu ljubav! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.06.2022

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Savič progovorio o raskidu sa bivšom partnerkom!

Vladan Savić  PROGOVORIO o  RASKIDU sa bivšom PARTNERKOM: Evo da li je  pevač "Magla benda" nakon KRAHA spreman za novu ljubav! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Instagram.com, Pixabay.com

Vladan Savić, frontmen muzičkog sastava "Magla Bend" samo za Republiku, progovorio je o krahu ljubavi sa partnerkom Jovanom, da li su spremni za pomirenje ili novu ljubav, kao i o novim pesama za koje smatra da će publika obožavati, te da će biti puno hitova.

- Nikada nema treme, ni pred koncert, ni pred nastup na splavu, apsolutno nema treme, bilo je nekada, neke davne 2012., 2013., a sada više ne. Mislim da je jedini razlog iskustvo, sama pojavljivanja pred kamerama i flertovanje sa kamerom, jednostavno čovek nije siguran u sebe kad krene tek sa tim, ali već smo se kamera i ja združili i više nema treme,  progovorio je Vladan Savić pred kamerama Republike o tremi, pa je otkrio da se tuga za jednom ženom leči drugom, kao što je otpevao u pesmi:

Republika

Foto: Republika.rs

Vladan Savić

 

- Nikada se nisam lečio, jer se ne leči žena drugim ženama, nekako, moje iskustvo vezano je to da moraš prosto neke stvari da rešiš sam sa sobom, pa i da preboliš, pa onda nastaviš dalje, pokušaj da izlečiš drugom ženom, mislim da od toga nema ništa, samo bežiš od nekog problema, a onda istakao da je sa bivšom partnerkom iako su se rastali u super odnosima i da nikad bolje nisu funkcionisali:

- Da, rastali smo se i da funkcionišemo savršeno, nikada bolje, sve je to tako trebalo da se desi, Jovana je srećna, ja sam srećna, Anđelija, a to je najbitnije je srećna, tako da super funkcionišemo, a to je meni najvažnije, ne bih da pričam sad detaljno o razlozima. Ne postoji šansa da se pomirimo.

Onda je Vladan progovorio o zaljubljenosti:

Republika

Foto: Republika.rs

Vladan Savić

 

- Ja sam uvek zaljubljen, u sebe (smeh), to što sam srećan ne znači da sam zaljubljen, čovek može da bude srećan i sa samim sobom. Svako ima period života, kada je manje srećan, kada je srećan, ja sam srećan i moja energija se oseti. Imam puno obaveza, previše nastupa, rafim na novim pesmama, biće dosta dobrih pesama, zaljubiću se, a već sam zaljubljen u svoje nove pesme. Jedva čekam da to objavimo, siguran sam da će se to publici svideti. Ovu drugu zaljubljenost, videćemo polako, ima vremena, život je pred nama.

Šta je Vladan Savić još rekao u intervjuu pogledajte u videu na početku teksta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading