Sopštenje KLS: Neprijatno smo iznenađeni i vrlo razočarani odlukom Partizana da istupi iz takmičenja!

Autor:

Sport

09.06.2022

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Humske podigao veliku prašinu svojim potezom.

Sopštenje KLS: Neprijatno smo iznenađeni i vrlo razočarani odlukom Partizana da istupi iz takmičenja!

Foto: Printscreen

Košarkaška liga Srbije (KLS) je veoma neprijatno iznenađena i vrlo razočarana odlukom Partizana da istupi iz takmičenja. Odluka koja je sama po sebi skandalozna je i dodatno nekorektna pošto je zvanično saopštena pred sam početak polufinalne serije plej ofa, saopšteno je iz KLS.

Crno-beli su ranije u četvrtak odustali od takmičenja i polufinala protiv FMP-a, nezadovoljni kriterijumima za domaćnistvo po kojem prednost imaju bolje plasirani timovi u ABA ligi, kao i atmosferom u nedavnom finalu protiv Zvezde.


- Partizan je svojom odlukom naneo veliku štetu srpskoj košarci. Smatramo da odluka da se odustane od takmičenja u najvišem državnom rangu predstavlja nepoštovanje države Srbije, posebno u trenutku kada država izdvaja ogromna novčana sredstva za sport, a pre svega za košarku i samim tim i za Partizan. Košarkaška liga Srbije je prinuđena da preduzme sve neophodne mere koje su u skladu sa odredbama akata koji regulišu istupanje iz takmičenja. Košarkaška javnost će o svim budućim koracima KLS biti blagovremeno obaveštena - navodi se u saopštenju lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading