Jovanović uoči meča sa Zvezdom: Stranci im doprinose rezultatima, pogotovo Ivanović i Holins!

Autor: Tanjug

Sport

09.06.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Mege Vladimir Jovanović istakao je da njegova ekipa mora da bude jako dobra u radnim zadacima svih 40 minuta u mečevima polufinala plej-ofa Košarkaške lige Srbije protiv Crvene zvezde.

Jovanović uoči meča sa Zvezdom: Stranci im doprinose rezultatima, pogotovo Ivanović i Holins!

Foto: Starsport

Prvi meč na programu je u petak od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić", dok je drugi duel na programu u nedelju od 12 časova u dvorani "Mega faktori".

- Sam preliminarni plej-of u kome smo odigrali šest utakmica nam je dosta koristio s ozbirom na sve promene koje smo imali u timu, i u kome smo dostigli određen nivo uigranosti. U polufinalnu seriju ulazimo sa timom Crvene zvezde koja je pre nekoliko dana završila veoma zahtevnu finalnu seriju ABA lige sa Partizanom. Crvena zvezda je sastavljena od veoma kvalitetnih domaćih igrača i to je njihova glavna snaga. Sigurno je da tu moraju da se pomenu Kalinić koji je najbolji igrač tima, zatim Davidovac, Dobrić koji igraju jako dobro, Luka Mitrović koji posle povratka iz inostranstva u Zvezdu igra svoju najbolju košarku, kao i Marković koji je doneo Zvezdi preko potrebno iskustvo - rekao je Vladimir Jovanović.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

On je pohvalio i strane igrače koji igraju u Zvezdi.

- Stranci koji su u timu su dosta kvalitetni i svojim igrama doprinose rezultatima tima. Pre svega bih izdvojio Ivanovića i Holinsa.

Trener Mege se osvrnuo i način na koji igra Crvena zvezda.

- Zvezda je tim koji već dugi niz godina gaji odbrambeni stil, u većini slučajeva dozvoljavaju mali broj postignutih poena svojim protivnicima, igraju fizički na obe strane terena, sa dosta kontakta. Samim tim, ukoliko želimo da igramo sa Zvezdom, moramo da budemo jako dobri 40 minuta u radnim zadacima, pre svega mislim na trčanje u oba smera, i građenje koša, kao i da u svakom trenutku odgovorimo na njihov kontakt - izjavio je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading