Kuzmić pred polufinale KLS: Mega je ambiciozna i talentovana ekipa!

Autor:

Sport

09.06.2022

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završnica Superlige Srbije u košarci počinje u petak.

Kuzmić pred polufinale KLS: Mega je ambiciozna i talentovana ekipa!

Foto: Starsport

Ognjen Kuzmić

Crvena zvezda će u petak igrati prvi meč protiv Mege u polufinalu plej-ofa Košarkaške lige Srbije. Ova utakmica je na programu od 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić", a svoja očekivanja izneo je košarkaš tima sa Malog Kalemegdana Ognjen Kuzmić.

- Odigrali smo 71 utakmicu u sezoni do sada, imali smo veliku potrošnju u finalu ABA lige, ali smo je završili titulom i ostvarili najvažniji cilj. Ostaje još jedno takmičenje - rekao je iskusni centar za klupski sajt.

Potom se okrenuo predstojećoj utakmici.

- Igramo protiv ekipe Mege, dobro se poznajemo, ambiciozna i talentovana ekipa i trudićemo se da odigramo ovaj meč nakon velikog umora iz finala u najboljem mogućem ritmu.

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Kuzmić

Potom se obratio i svima kojima je crveno-bela boja u srcu, pogotovo jer je ulaz na utakmicu besplatan.

- Pozivam navijače da dođu u petak uveče u halu - poručio je osvajač NBA prstena sa Golden Stejt Voriorsima iz 2015. godine.

Polufinalna serija se igra na dve pobede. Drugi meč je na programu u nedelju od 12 sati u dvorani "Mega faktori", a eventualna majstorica će biti odigrana u utorak u hali "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading