PARTIZAN PUCA SEBI U NOGE: Oglasio se Muta pred KLS, Nikolić imao MOĆNU poruku za crno-bele!

Autor:

Sport

09.06.2022

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda ili Partizan, ko će do titule?

PARTIZAN PUCA SEBI U NOGE: Oglasio se Muta pred KLS, Nikolić imao MOĆNU poruku za crno-bele!

Foto: Starsport

Miroslav Muta Nikolić

Posle burnog finala ABA lige do kraja sezone ostao je još jedan izazov, borba za titulu prvaka Srbije. Uoči završnice KLS, glavna tema je potencijalno neigranje Partizana, a mi smo kontaktirali bivšeg trnera crno-belih Miroslava Nikolića koji je prokomentarisao novonastalu situaciju.

Popularni Muta ne vidi svrhu Partizanovog odustajanja od domaćeg prvenstva, posebno u ovom momentu.

- Veliki će biti udar za KLS, ako ne bude igrao Partizan. Mada ja mislim da se to neće desiti, zašto bi to radili. A, ako je problem domaći teren, pa što se nisu na startu sezone žalili na to, što su se tek sad setili. Ništa meni tu nije jasno. Vidim pominje se domaći teren, pa oni svi igraju u Pioniru, to je i jednima i drugima domaći teren.

 KLS liga treba da se čuva i da se svi  trudimo da je ojačamo, a ne da se uništava. Ona je ipak osnova naše košarke, kolevka što bi se reklo,  šta god mislio. I jedna stvar mi nije jasno zašto timovi poput Mege, FMP i Borca ne igraju pored ABA lige i domaće prvenstvo. Zašto bi igrali samo jednu utakmicu nedeljno kad mogu dve, to bi pomoglo manjim klubovima da budu bolji. Ako možemo mi da igramo KLS i ABA 2, zašto oni ne mogu - poručio je Nikolić u razgovoru za naš portal, a potom je izrazio želju uoči sezone 2022/2023.
Republika

Foto: Starsport

Duel Ledeja i Kalinića na Večitom derbiju

- Takođe, voleo bih i da Zvezda i Partizan igraju Evroligu. Oni su to zaslužili rezultatima poslednjih godina. Bio bi to pravi spektakl - dodao je Miroslav Nikolić.

Podsetimo, prvi polufinalnu dueli planirani su za petak, Crvena zvezda će se sastati sa Megom, dok bi snage trebalo da odmere Partizan i FMP Meridian.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading