ONI I MI! Procurio snimak iz svlačionice: čirlidersice na SPEKTAKULARAN način proslavile Zvezdinu titulu na Jadranu! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.06.2022

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda odbranila naslov na Jadranu, navijačice su to umele da proslave.

ONI I MI! Procurio snimak iz svlačionice: čirlidersice na SPEKTAKULARAN način proslavile Zvezdinu titulu na Jadranu! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Zvezdine čirlidersice proslavile odbranu ABA titule

Košarkaši Crvene zvezde još jednom su obradovali Delije odbranom ABA titule, a podvig izabranika trenera Dejana Radonjića umele su da proslave i čirlidersice crveno-belih.

Na instagramu je objavljen snimak iz svlačionice, uz opis "Oni i mi" koji se sastoji iz dva dela. U prvom, igračice se vesele uz Bajinu pesmu "Koktel ljubavi", dok u drugom to isto čine novi-stari šampioni Jadrana.

 

 

Snimak je objavila grupa "Red Passion Fly", izuzetno popularna u košarkaškim krugovima, budući da je izazvala oduševljenje svojim nastupom na Fajnal-foru 2015. godine.

Podsećanja radi, klub sa Malog Kalemegdana došao je do šestog "prstena" čime se izjednačio sa Partizanom (po šest), a Večitog rivala nadigrao je u majstorici burne finalne serije koja mu je pripala rezultatom 80:77.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading