Šveđanin udara po starom: Vilander ponovo opleo po Đokoviću!

Autor:

Sport

08.06.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mats govorio o Novaku, Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru.

Šveđanin udara po starom: Vilander ponovo opleo po Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Mats Vilander i Novak Đoković

Rafael Nadal osvojio je Rolan Garos i tako došao do 22. Grend slema u karijeri, a na putu do 14. trofeja u Parizu, a u četvrtinalu je pobedio Novaka Đokovića sa 3:1 u setovima.

Najbolji teniser sveta posle turnira u prestonici Francuske po ko zna koji put našao se na lošem glasu kod legendarnog tenisera Matsa Vilandera.

Što sam stariji, sve više uživam u Nadalovoj igri. Sada ima mnogo više varijacija nego kad je imao 22 ili 23 godine. Njegov tenis je mnogo zabavniji od onoga što nam nude Federer i Ðoković - izjavio je Vilander za „L`Ekip“.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nisu po Matsovom ukusu... Novak Đoković i Rodžer Federer

Šveđanin je objasnio zbog čega više voli da gleda Španca, odnosno koja je to glavna prednost u odnosu na Srbina i Švajcarca.

Nadalov pokret nije čist od početka do kraja kao Federerov, ali trenutak udarca loptice je fenomenalan. Kada se tome doda njegova emocija kod svakog udarca, jasno se vidi da gotovo niko ne može da ga zaustavi. Više ne želim da komentarišem, nego samo da gledam i uživam u njegovim mečevima - istakao je Mats.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Zevs

08.06.2022 16:53

Neka sjaše sa Đokovića. Vreme je. Neka se zabavi o Nadalu. Neka kaže koje doping sredstvo koristi njegov Naca - Nadal.